Εκλεγεί συνέδρους η ΝΔ - Ποιοι θα εκλεγούν στην Ημαθία

Άρχισαν από τις 10 το πρωί οι διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων για το 10ο τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και για την εκλογή προέδρων και διοικητικών συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί μεταξύ της 22ας και της 24ης Απριλίου και αναμένεται να προχωρήσει σε αναθεώρηση του καταστατικού, αλλά και της οργανωτικής δομής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην Ημαθία οι υποψηφιότητες είναι τόσες όσες και οι σύνεδροι που θα εκλεγούν. Συνεπώς οι παρακάτω θα εκλεγούν όλοι ως σύνεδροι. Τα ονόματα είναι:

Ακριβόπουλος Κωνσταντίνος, Ανδρεανίδης Πέτρος, Γιανναβαρτζής Σταύρος, Γκαβαρδίνας Νίκος,  Ηλιόπουλος Ηλίας, Θεοχαρόπουλος Αντώνης, Μαργαριτόπουλος Δημήτρης, Μουρτζίλας Νίκος, Μουταφίδης Γιάννης, Μπιλέκας Γιώργος, Παπαγεωργίου Γρηγόρης, Πατσίκας Ζήσης, Σακαλής Μιχάλης, Σούρλας Γιώργος, Τάκης Νίκος, Γιαννούτσου Σταυρούλα, Ζεϊμπέκη Σοφία, Καρατζιούλα Νίκη, Κασάπη Ασημένια, Μουρτζίλα Ευτυχία, Ρουσάκη Ευαγγελία και Χαριτάκη Σταυρούλα. 

Επίσης σύνεδροι χωρίς εκλογή είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ (Απόστολος Βεσυρόπουλος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Τάσος Μπαρτζώκας, Γεωργία Μπατσαρά, Κώστας Γιοβανόπουλος, Απόστολος Εμμανουηλίδης) στις τελευταίες εκλογές, οι Δήμαρχοι Νίκος Κουτσογιάννης και Παναγιώτης Γκυρίνης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης και πρόεδρος ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας.