Επαφές και επισκέψεις Θανάση Θεοχαρόπουλου στην Ημαθία - Ομιλία σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος από το Σάββατο έως και την Δευτέρα είχε συναντήσεις με θεσμικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς του Νομού Ημαθίας. Το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Θεοχαρόπουλος βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια, όπου συζήτησε με τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα και την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα με τα χρόνια προβλήματα που δυστυχώς σήμερα λόγω της αναποτελεσματικότητας της σημερινής κυβέρνησης οξύνονται.

Στην συνάντηση που είχε ο κ. Θεοχαροπουλος με στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης της περιοχής, έγινε μια ευρεία και εποικοδομητική συζήτηση επί θεμάτων της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και των διαδικασιών για την εμβάθυνση του προοδευτικού πόλου της σοσιαλδημοκρατίας, κόντρα στον συντηρητισμό και τον λαϊκισμό.

theocharopoulos ekdilosi thessalonikis2

 

Το βράδυ του Σαββάτου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ παραβρέθηκε σε δύο χορούς, θέλοντας να τιμήσει αλλά και να στηρίξει τους διοργανωτές τους. Πρόκειται για τον χορό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ν. Νικομήδειας Ημαθίας και τον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας. Την Κυριακή και την Δευτέρα το πρωί, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία απολυμένων, φορείς της Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπους άλλων φορέων και συλλογικοτήτων και πολίτες.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την Φώφη Γεννηματά και τον Γιάννη Τούντα. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα όπου έγινε η εκδήλωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες μεταξύ των οποίων και πολλά στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από την Ημαθία.