Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στη ΝΟΔΕ

Απάντηση στις πρόσφατες βολές της ΝΟΔΕ εξέδωσε η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αναφέρει: "Η επίθεση της ΝΟΔΕ μας προκαλεί εντύπωση γιατί:

1) Πρόκειται για επίσημα στοιχεία του κράτους ,συγκεκριμένα του Υπουργείου Οικονομικών. Αν η συνήθης πρακτική της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν η χάλκευση στοιχείων τότε κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν πουλάμε στον λαό φύκια για μεταξωτές κορδέλες ούτε τον παραπλανούμε με καινούρια success srory.

2) Το φορολογικό νομοσχέδιο που είναι βασικός πυλώνας του κυβερνητικού έργου ,έχει ταξικό πρόσημο καθώς για πρώτη φορά θα πληρώσουν οι έχοντες, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο και ανακουφίζοντας τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η επιβολή νέων φόρων αλλά η δικαιότερη και μεροληπτική κατανομή υπέρ των ασθενέστερων. Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται επίσης, ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης και με το ασφαλιστικό είναι να διασφαλίσει ένα σύστημα κοινωνικής ασφάλισης δημόσιου χαρακτήρα, βιώσιμο και κοινωνικά δίκαιο,.Η οικτρή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα ασφαλιστικά ταμεία δεν είναι ευθύνη του Σύριζα αλλά των προηγούμενων κυβερνήσεων και των αποτυχημένων πολιτικών τους (δομημένα ομόλογα, PSI).

3) Ο πολιτικός χρόνος του Σύριζα και της κυβέρνησής του μόλις άρχισε.Το σενάριο της αριστερής παρένθεσης είναι όνειρα θερινής νυκτός.

4) Η κυβέρνηση ξεκίνησε (όπως είχε προαναγγείλει) τον πόλεμο ενάντια στη διαφθορά ,τη διαπλοκή και τη φοροδιαφυγή με απτά αποτελέσματα.Οι λίστες πλέον δεν καταχωνιάζονται στα συρτάρια αλλά βγαίνουν στο φως.Οι κάθε λογής Παπασταύρου που απολάμβαναν κάθε προστασία, πλήρωσαν αυτά που οφείλουν στον ελληνικό λαό, Το κύκλωμα των εκβιαστών στα Μ.Μ.Ε.αποκαλύπτεται και η Ν.Δ. πρέπει να απαντήσει για τις σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ! ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !".