Επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη και την δήμαρχο Βέροιας έκανε Ινδός επιχειρηματίας

karapanagiotidis indos

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της παγκόσμιας εμβέλειας εταιρίας "Sheel Bio-Tech Limited" Ινδός επιχειρηματίας Sanjay Chandak, συνοδευόμενος από τον γνωστό Βεροιώτη επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της επιχείρησης 'Φυτώρια-Γεωργικά Φάρμακα' Σωτήρη Μπρανιώτη.

Ο Ινδός επιχειρηματίας συνομίλησε με τον Αντιπεριφερειάρχη δηλώνοντας μαγεμένος από τον τόπο μας. Αναφέρθηκε επίσης στην ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα, αλλά και στην άριστη συνεργασία που έχουν με τον κ. Μπρανιώτη.

dimarxos indos

Στην δήμαρχο

Την επίσκεψη του Ινδού επιχειρηματία κ. Sanjay Chandak, δέχθηκε η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χ. Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη το πρωί της Τρίτης. Τον Ινδό επιχειρηματία που εκπροσωπεί μια από της μεγαλύτερες αγροτοδιατροφικές επιχειρήσεις της Ινδίας με έδρα το Ν. Δελχί, συνόδευε ο κ. Σ. Μπρανιώτης που ως γνωστόν δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια εκτός των άλλων και στον τομέα των εξαγωγών φυτών σε χώρες της Ασίας.

Ο κ. Sanjay Chandak εξήγησε στη Δήμαρχο ότι το ενδιαφέρον της Ινδικής Αγοράς για τα αγροτικά προϊόντα της Ημαθίας και κυρίως για το ροδάκινο είναι διαρκώς αυξανόμενο. Όπως εξήγησε και ο κ. Μπρανιώτης, ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες εξαγωγές φυτών ροδακινιάς, ενώ υπάρχει μεγάλο Ινδικό ενδιαφέρον για εισαγωγή και κομπόστας από την περιοχή μας.

Η Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση της για το ενδιαφέρον που δείχνουν Ινδικές εταιρείες τροφίμων για τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής. Ο κ. Sanjay Chandak υποσχέθηκε σ τη Δήμαρχο ότι θα υπάρξει πρόσκληση να επισκεφθεί το Ν. Δελχί και εκείνη εξήγησε ότι διανύει τις τελευταίες ημέρες της θητείας της, του πρόσφερε αναμνηστικά δώρα και τον προέτρεψε να έχει συνάντηση και με το νέο Δήμαρχο για περεταίρω συνεργασία.