Ο υπ. Βουλευτής του Ποταμιού Σ. Κουπίδης συνεχίζει τις περιοδείες του στο νομό

Επισκέψεις στη Νάουσα και σε χωριά του Δήμου Βέροιας πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» Σωτήρης Κουπίδης.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί συνοδευόμενος από τους συνυποψήφιους βουλευτές Αναστάσιο Τόλιο, Ίλια Ιωσηφίδου και εθελοντές, περιόδευσε στην αγορά της Νάουσας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες, να ακούσει τα ζητήματα που τους απασχολούν και παράλληλα να ενημερώσει και να εξηγήσει θέσεις του «Ποταμιού» για τους μικρομεσαίους, την επιχειρηματικότητα και τη ζητούμενη ανάπτυξη.

Στη συνέχεια ο κ. Κουπίδης επισκέφτηκε την Συνεταιριστική Μονάδα ΑΣΟΠ Επισκοπής και συναντήθηκε με παραγωγούς. Αναπόφευκτη η συζήτηση για το μέλλον της γεωργίας και τα σκληρά μέτρα που έρχονται και τους αφορούν άμεσα.

Την Κυριακή παρακολούθησε την τελετή αφής Φλόγας για την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου Βέροιας και της Ν. Νικομήδειας.

Στη συνέχεια περιόδευσε σε χωριά του Νομού μας. Την Πατρίδα, τον Τρίλοφο, τα Καβάσιλα, το Καλοχώρι, το Καμποχώρι, το Βρυσάκι, το Νησί και το Σταυρό, προκειμένου να καταγράψει προβλήματα και να έχει μια εξ ιδίων επαφή με τους κατοίκους.

Το βράδυ της ίδιας μέρας περπάτησε στους δρόμους της Βέροιας, επισκέφτηκε νυχτερινά καταστήματα και ήρθε σε επαφή με νέους της πόλης με τους οποίους είχε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.