Η υποψήφια των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου στο Mega

madalena mega

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega είδαμε την επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στην Ημαθία Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Η Μανταλένα απαντώντας στους κ. Καμπουράκη και κ. Οικονομέα είπε μεταξύ άλλων: «Επιτρέψτε μου να κάνω μια τοποθέτηση κι εγώ για το debate, το οποίο παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον. Πράγματι ήταν σημαντικό το γεγονός ότι έγινε, θεωρώ βέβαια ότι τέτοιου είδους debate, θα πρέπει να γίνονται, όχι μόνο σε προεκλογικές περιόδους, αλλά γενικά θα συμφωνήσω ότι εάν τα βάλεις σε μία διακριτή ενότητα, κάθε ένα από αυτά, δίνεις τη δυνατότητα στον κόσμο, να μπορέσει να δει, ποιές είναι οι διαφορετικές προτάσεις και να γίνει ένας διάλογος». Και συμπλήρωσε: «στις προηγούμενες εκλογές, πού είχα τη δυνατότητα να έχω βήμα λόγου στη τηλεόραση, το είχα πει αυτό, ότι κάποτε, κάποια στιγμή και εσείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να προχωρήσετε σε μία τέτοια διαδικασία, γιατί με 1-2 λεπτά δυστυχώς, ο κόσμος, είναι λίγο δύσκολο να μπορέσει να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα», ενώ ανέφερε ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος που απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς υπεκφυγές.

Για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε «δημιουργήθηκε μια τέτοια συγκυβέρνηση με ένα κόμμα της Αριστεράς και ένα κόμμα του οποίου τα περισσότερα στελέχη προέρχονται από τον κεντροδεξιό χώρο, μπήκαν σε μια διαδικασία συνεργασίας ιεραρχώντας προτεραιότητες, θέτοντας άμεση προτεραιότητα τη διαπραγμάτευση, είπαμε ότι κάποια θέματα θα τα αφήσουμε στην άκρη προκειμένου να πετύχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο. Δεν είμαστε εμείς ΣΥΡΙΖΑ, αν ήμασταν δεν θα υπήρχαν ΑΝΕΛ. Τις διαφωνίες μας τις έχουμε». Πρόσθεσε ότι «η συναίνεση δεν εξασφαλίζεται βάζοντας όλα τα κόμματα στο μπλέντερ λέγοντας έχουμε ευρεία συναίνεση, όλοι τις ίδιες απόψεις χωρίς διαφωνία. Δεν προάγει τη Δημοκρατία, δεν προάγει καμία προοδευτική πρόταση και δεν είναι και προς το συμφέρον της χώρας».

Αιχμές άφησε για το ΠΑΣΟΚ θυμίζοντας τις επιδοτήσεις στους αγρότες για τις χωματερές κι επιτέθηκε στον κ. Μανιάτη εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ που υπερασπιζόμενος την Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι χάριν της παρέμβασής της οι σοσιαλδημοκράτες υπερασπίστηκαν τη χώρα μας, αναφέρθηκε στις δηλώσεις της που ζήταγε όποια συμφωνία να 'ναι. Μάλιστα του ζήτησε να το διαψεύσει και ο κ. Μανιάτης δεν το έκανε. «Δεν μπορεί να φορτώνεται μια κυβέρνηση 7μηνών 40χρόνια καταστροφής του τόπου!» τόνισε.