Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ και της Φρόσως Καρασαρλίδου στο Δασαρχείο, στη Πυροσβεστική και στο Νοσοκομείο Νάουσας

karasarlidoy nosokom

Επίσκεψη πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και η υποψήφια βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου στο Δασαρχείο Νάουσας οπου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργεία του. Εκεί συζήτησαν για τις σημαντικές ελλείψεις στο προσωπικό φύλαξης υπαίθρου οπως επίσης και για το εκτροφείο θηραμάτων, το οποίο συντηρείται με προσωπική πρωτοβουλία καθώς υπάρχουν ελλείψεις στο εποχιακό προσωπικό.

Ακολούθησε επίσκεψη στη Πυροσβεστική υπηρεσία Νάουσας όπου πέρα απο τις λειτουργικές της ανάγκες ενημερώθηκαν και για τις δραστηριότητες της που έχουν σχέση με τη πυροπροστασία του βουνού μας, όπως εγκατάσταση υδροδεξαμενων, πυροσβεστικών κρουνών, καθαρισμό δρόμων, κλπ. Αναφέρθηκαν, επίσης, στις έλλειψεις προσωπικού που ειναι αναγκαίες για την κάλυψη των οργανικών τους θέσεων ώστε να ειναι πιο αποτελεσματικό το έργο της υπηρεσίας.

Τέλος, στο νοσοκομείο Νάουσας ενημερώθηκαν απο τον διοικητή και εκπροσώπους των εργαζομένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο σε επίπεδο έλλειψης προσωπικού όσο και του αναγκαίου εξοπλισμού. Η απερχόμενη και εκ νεου υποψήφια κ. Καρασαρλίδου καθόλη τη διάρκεια της βουλευτικής της θητείας ανέδειξε τα προβλήματα του νοσοκομείου μας και δεσμεύθηκε ότι θα εξακολουθήσει να πράττει τα μέγιστα προς όφελος της εύρυθμης λειτουργείας του και της αναβάθμισης των παρεχομενων υπηρεσιών του