Μήνυμα του Τάσου Μπαρτζώκα με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

bartzokas header

Ο υποψήφιος βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας εξέδωσε το εξής μήνυμα με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

"Ημαθιώτισσα – Ημαθιώτη, όλοι μας, ανεξαιρέτως πολιτικής τοποθέτησης, βιώσαμε με τον πιο σκληρό τρόπο, αυτούς τους επτά μήνες διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, τα αποτελέσματα της υπεροψίας, της αλαζονείας και της εγκληματικής επιπολαιότητάς τους. Βιώσαμε τη χειροτέρευση της ζωής μας, την κατάρρευση της οικονομίας, το κλείσιμο των τραπεζών, τον κίνδυνο εξόδου της χώρας από την Ε.Ε και την Ευρωζώνη, το διχασμό και, το χειρότερο, το διασυρμό της χώρας μας διεθνώς.

Και, τελικά, πολιτικές ιδεοληψίες, καιροσκοπισμός και προσωπικές φιλοδοξίες με οποιοδήποτε κόστος για τη χώρα εκ μέρους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μας οδήγησαν σε εκλογές, σε αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα που επιθυμούσε και επιθυμεί πολιτική συναίνεση και σταθερότητα.

Όμως, αυτές τις εκλογές, ο λαός μπορεί να τις μετατρέψει σε μια ευκαιρία. Ευκαιρία για τη δημιουργία νέων δεδομένων στη διακυβέρνηση της χώρας, έχοντας και οι ίδιοι διδαχθεί από τα λάθη μας, με συναίνεση και συμπόρευση για να αλλάξουμε ότι μας πλήγωσε όλα αυτά τα χρόνια.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών, κατά την άποψή μου, είναι η βούληση και η απόφαση των πολιτών να τελειώνουμε με τον παλαιοκομματισμό και τις «παλιές» νοοτροπίες. Και παλιό είναι ο λαϊκισμός, οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, ο καιροσκοπισμός, η πολιτική ανευθυνότητα και το κομματικό συμφέρον έναντι του εθνικού συμφέροντος.

Εάν πραγματικά θέλουμε να δημιουργήσουμε σήμερα τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο, θα πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μας ότι πρέπει να πολιτευτούμε λέγοντας την αλήθεια.

Να πούμε όχι σ' αυτούς που εξαπατούν συστηματικά το λαό.

Καιρός πια να γίνει επίκεντρο της πολιτικής μας, επιτέλους, ο άνθρωπος.

Είμαι 36 ετών, μάχιμος δικηγόρος, ζω στο Νομό μας και βιώνω καθημερινά τη χειροτέρευση της ζωής μου και των συμπολιτών μου, που προκάλεσε η επικίνδυνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δεν συμμετέχω στις εκλογές για να δώσω και εγώ ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι, ως νέος άνθρωπος, θα παλέψω εκ των έσω για να αλλάξουν νοοτροπίες και συμπεριφορές, που μας έχουν πληγώσει και να ξεφύγει ο Τόπος μας από την απομόνωση που έχει περιέλθει.

Οραματίζομαι μια Νέα Ελλάδα με εθνική περηφάνια, μια Νέα Ελλάδα που θα παράγει, θα δημιουργεί και θα προοδεύει, μια Νέα Ελλάδα με αξιοπρέπεια για κάθε πολίτη.

Είμαστε έτοιμοι για το Νέο που περιμένει ο λαός μας!

Είμαστε έτοιμοι για μια Νέα πορεία!".