Ο Ανδρέας Βέτσος υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ν. Ημαθίας

Ο πολιτευτής του Νομού Πιερίας Βέτσος Αντρέας, Ελεύθερος Επαγγελματίας,  θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Ημαθίας με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 Ο κύριος Βέτσος δήλωσε τα εξής:

“Μετά από σύσκεψη το κόμμα των ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρωτοβουλία του Υπουργού κ. Σγουρίδη, επικεφαλής του εκλογικού Αγώνα, αναλαμβάνω να αγωνιστώ στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όπου θα είμαι υποψήφιος βουλευτής για το Νομό Ημαθίας.

Την Τρίτη θα βρίσκομαι στην πόλη της Βέροιας, όπου θα δοθεί συνέντευξη τύπου. Τα τελευταία χρόνια έχω επαγγελματική συνεργασία στο Ν. Ημαθίας και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του νομού. Επιπλέον, θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς υπέροχους ανθρώπους, μέσα από αυτή τη συνάντηση.

Καλώ όλους τους πολίτες του Ν. Ημαθίας να στηρίξουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Είμαστε και θα παραμείνουμε εγγυητές με εντιμότητα για το μέλλον του ελληνικού λαού. Θα διασφαλίσουμε το μέλλον των νέων, παραμένοντας  στην πατρίδα τους.

Τους τελευταίους 7 μήνες, εργάστηκα για το καλό της Πιερίας και ανέδειξα το έργο μου μέσα από την τοπική εφημερίδα. Αυτό θα κάνω και μετά της εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και για τον Ν. Ημαθίας .

Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπόσχομαι να είμαι αντάξιος στην υπεύθυνη θέση που μου ανατέθηκε”.

 
Ανδρέας Βέτσος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Υποψήφιος Βουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων Νομού Ημαθίας
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κιν. 6980 901 950, 6977 255 613
Facebook: Andreas Vetsos