Λαπαβίτσας: "Δεν θέλω Αβραμόπουλο, θέλω Πρόεδρο από την αριστερά"

lapavitsas

Ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας μίλησε στην Ελλη Στάη και την εκπομπή «Το TheTOC στα Παραπολιτικά 90,1» όπου δήλωσε για το θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, μετά τη χθεσινή εμπλοκή:

"Η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή θα ήταν μια επιλογή που εκφράζει το αίσθημα του ελληνικού λαού, όπως αυτό το είδαμε στις πρόσφατες εκλογές και σε αυτά που συνέβησαν μετά τις εκλογές.

Δηλαδή μια επιλογή που θα υλοποιεί η ίδια τη στροφή του ελληνικού λαού προς τα αριστερά, προς μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού η οποία έχει ξεκάθαρο αντιμνημονιακό χαρακτήρα και η οποία στέκεται απέναντι στους δανειστές".

- Εκεί φαίνεται ότι υπήρξε και η χθεσινή εμπλοκή. Αυτό σημαίνει ότι αν στην Κ.Ο. έρθει το όνομα του κ. Αβραμόπουλου κάποιοι από εσάς θα πείτε όχι;

"Σας λέω ότι η άποψη αυτή δεν είναι μόνο του Παναγιώτη Λαφαζάνη και δική μου, είναι μια άποψη που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη μέσα στην Κ.Ο. του Σύριζα αλλά και στην κοινωνία. Αρα θέλω να πιστεύω ότι η πρόταση που θα φτάσει αύριο στη συνεδρίαση της ΚΟ του Σύριζα θα είναι μια άποψη που συνάδει προς αυτά που σας είπα. Δεν θα είναι ένα όνομα που θα είναι αντίθετο προς αυτά".

πηγή: www.thetoc.gr