Η ανικανότητα ως πλεονέκτημα

Του Τάσου Τασιόπουλου

- Ναι, είναι αλήθεια πως το κόμμα που φιλοδόξησε και δεσμεύτηκε να ξεσκίσει τα μνημόνια και να βάλει τα νταούλια να βαρούν, ρητορεύοντας με πάθος ενάντια στις θέσεις των Μερκελιστών, σήμερα με ζήλο και πρακτικές νεοφώτιστου, ξεπερνώντας τη σημαία του αδιάλλακτου αριστερού, υπηρετεί, προσκυνάει και προσεύχεται σ' ότι η Μέρκελ και το ΔΝΤ επιβάλουν.

- Υποτίθεται ότι ο τωρινός αρχηγός και τα στελέχη – σπουδαγμένα ή ντενεκέδες ξεγάνωτοι όπως π.χ. o συντοπίτης – προέρχονται από την πιο “μαχητική πρωτοπορία” της λεγόμενης Αριστεράς, αλλά περηφανεύονται σήμερα για την αποτελεσματικότητα της ακραιφνώς ακροδεξιάς πολιτκής.

- Αλήθεια σε τι θα ωφελούσε η υπενθύμιση αυτής της κραυγαλέας ασυνέπειας;

- Πρώτα από όλα επειδή ο ψηφοφόρος αδιαφορώντας δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται που η κοινωνική μνήμη δεν λειτουργεί.

=- Είναι ένα ερώτημα αν ο λαός σοφά αδιαφορεί γιατί αντιλαμβάνεται ότι ευθύνεται καθώς υπερψήφισε την πολιτική ασυνέπεια, τον πολιτικό αμοραλισμό και κυρίως αντάμειψε την ανικανότητα ως πλεονέκτημα και καταδίκασε όσες φωνές αντιστέκονται.

- Μετά έρχεται ο μονόδρομος της αμνησίας αφού τις αποκρατικοποιήσεις τις ονόμαζαν “ξεπούλημα” και σήμερα θριαμβολογούν γιατί εκτός από την φρενήρη εκποίηση του ό,τι βρουν μπροστά τους, εκχώρησαν ως ενέχυρο την εθνική περιουσία για ενενήντα εννιά (99) χρόνια.

- Το σπουδαιότερο όμως σήμερα έχει να κάνει με τον αυτοευνουχισμό της κριτικής σκέψης όσον αφορά την εξωτερική πολιτική.

- Κάποτε όλοι οι Έλληνες μιλούσαν για την υπερήφανη εξωτερική πολιτική και των περισσότερων Ελλήνων το μυαλό κολλούσε στην επαγγελία “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”.

- Σήμερα κοινός τόπος οι παλινωδίες των κυβερνώντων με απειράριθμα συμπτώματα.

- Από που να αρχίσει κανένας.

- Από τον συγκυβερνήτη καημένο ή από την διπλοπροσωπία των λοιπών που όταν ήταν μικροί σπούδαζαν εθνομηδενιστές και ξεπουλητές της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τώρα είτε από υπουργικά έδρανα, είτε από διάφορα πόστα που είναι διορισμένοι εκτελούν ως αριστεροί τις εντολές του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μεγαλοκεφαλαιούχων.

- Άρα μοιάζει απίστευτο και όμως αποδεικνύεται πραγματικό.

- Στην Ελληνική κοινωνία σήμερα η ατομική πολιτική ανυπαρξία είναι η αποτελεσματικότερη συνταγή για πολιτική επιτυχία.

- Μέχρι πότε όμως και μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτό;

- Μα, μέχρι τότε που η πολιτική ανυπαρξία έφτασε στον κόμπο των Σκοπιανών καθώς γρήγορα-γρήγορα αυτοί πήραν ό,τι τους χρειάζεται. Και έτσι εμείς θα απαλλαγούμε από την παρουσία των πρώιμων αριστερών και όψιμων ΝΑΤΟΪΣΤΩΝ, ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΩΝ,και ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΩΝ που έχουν την ανικανότητα ως πλεονέκτημα.

ΥΓ1. Ο Τσίπρας προσυπέγραψε την αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ των Σκοπίων. Οι οποίοι αν ενταχθούν ΔΕΝ προβλέπεται διαδικασία εξόδου.

- Ο Ζάεφ εάν, εφόσον και όταν .... θά!!

- Άρα δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει κανένας με τους ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ είτε γιατί όπως λέει ο Πάνος ΔΕΝ , ή όπως λέει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αποτελεί ιστορική ήττα.

- Συνεπώς οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ έλυσαν το γεωπολιτικό τους πρόβλημα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ με τα εν Ελλάδι αριστερά εθνομηδενιστικά τσιράκια τους.

- Ναι πούλησαν το όνομα, κράτησαν όμως τις καρέκλες.

ΥΓ2. Η συμμετοχή στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κάποιων που ως αρχηγοί κομμάτων εξέπνεαν τα λοίσθια θα αποδειχτεί καταστροφική.

- Όχι μονάχα γιατί ράβουν κυβερνητικά κουστούμια για μια κυβέρνηση που ξεψυχάει, αλλά κυρίως γιατί αντί κόμματος απαιτούν – οι διάφοροι ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣΕταιρία Περιορισμένης Ευθύνης.

ΥΓ3. Ο πρώην δήμος Μελίκης ταλαιπώρησε, ταλαιπωρεί και θα ταλαιπωρεί για πολλά ακόμα τέρμινα τον Καλλικρατικό δήμο Αλεξάνδρειας, καθώς εκτός από την πυρκαγιά (εμπρησμό;) βάζει νέες φωτιές χιλιάδων ευρώ με πρόστιμα.

ΥΓ4. Απ' ότι φαίνεται άλλαξαν επικοινωνιακά τα πράγματα στη ΝΔ, μετά τον ορισμό στο επιτελείο της, του συντοπίτη μας, του σπουδαγμένου!!! Λονδίνο μεριά.

- Το θέμα είναι ότι χάνει επικοινωνιακά ο δήμος.

- Ναι, η ανικανότητα ως πλεονέκτημα ταιριάζει πιο πολύ στους δήμους.

ΥΓ5. Μας δώρισαν μια αχρείαστη γραβάτα και μας πήραν και τα σώβρακα.

Μπράβο μας!!!