Logo

Αχτσιόγλου: Στις 15 Δεκεμβρίου θα δοθεί το κοινωνικό μέρισμα

Στις 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το ποσό του κοινωνικού μερίσματος που δικαιούνται, δήλωσε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

«Στις 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους. 12 Δεκεμβρίου κλείνει η πλατφόρμα και 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στον Real FM

Σύμφωνα με την κ. Αχτσιόγλου, διευρύνονται τα εισοδηματικά όρια και θα λάβει το επίδομα περισσότερο από το 32% των πολιτών.

Η υπουργός Εργασίας είπε ότι «από σήμερα θα λειτουργεί και ένα email στο οποίο μπορούν να στέλνουν οι πολίτες προβλήματα που αντιμετωπίζουν» και πως υπάρχει η δυνατότητα νέα αίτησης. «Δηλαδή», πρόσθεσε, «αν απορριφθεί ή αν ο υποψήφιος δικαιούχος θεωρεί ότι έχει συμβεί κάποιο λάθος και μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα, μπορεί να κάνει νέα αίτηση».

Τέλος, ανέφερε ότι το μέσο ποσό επιδότησης είναι 570 ευρώ.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση, η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε ότι εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και συμπλήρωσε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει τεχνική συμφωνία.

«Θα είναι μία γρήγορη αξιολόγηση, χωρίς προβλήματα, για να περάσουμε, αμέσως μετά, στην εξειδίκευση των μέτρων για το χρέος και να ανοίξει ο διάδρομος για την έξοδο από το πρόγραμμα, τον Αύγουστο του 2018» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Πηγή: http://www.newmoney.gr 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb