Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (15/5) η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με τις εργασίες της 2ης ημέρας, όπου παρουσιάσθηκαν οι θέσεις ανά τομέα πολιτικής για τις επτά θεματικές ενότητες της Συνδιάσκεψης και ψηφίσθηκε ομόφωνα το κείμενο της Πολιτικής Διακήρυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Έχουν πλέον περάσει 9 μήνες από τον Σεπτέμβριο και η δέσμευση που έδωσαν η Φώφη Γεννηματά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος υπογράφοντας το σύμφωνο συγκρότησης της ΔΗΜ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, τις 10+1 προγραμματικές θέσεις, ότι δηλαδή σύντομα αυτός ο χώρος οφείλει να παρουσιάσει Πρόγραμμα Προοδευτικής Αλλαγής στη χώρα με σταθερό τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό έχει λάβει σάρκα και οστά. Και με τη συμβολή πλέον και των κινήσεων πολιτών και μεγάλου αριθμού ανέντακτων πολιτών, που έχουν πυκνώσει τις γραμμές της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Το καινούριο συναρπαστικό ταξίδι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι και η πρόκληση για την επόμενη ημέρα. η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν διαπραγματεύεται τη φυσιογνωμία της, τη στρατηγική, τα οράματα, τους στόχους της για μια νέα εποχή που αρχίζει.

Η Σύγχρονη Κεντροαριστερά με επίκεντρο την Δημοκρατική Συμπαράταξη έκανε ένα μεγάλο βήμα και προγραμματικά.

Αναλυτικά οι θέσεις και το κείμενο της πολιτικής διακήρυξης, όπως διαμορφώθηκαν κατά τις εργασίες της συνδιάσκεψης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.