Στις κάλπες οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή

pasok

Αύριο, από τις εννέα το πρωί έως και τις επτά το απόγευμα, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ καλούνται να εκλέξουν, σε κάλπες οι οποίες θα στηθούν ανά την Ελλάδα, τον διάδοχο του κ. Ευ. Βενιζέλου. Η κ. Φώφη Γεννηματά και οι κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος και Ανδρ. Λοβέρδος διεκδικούν αυτό τον ρόλο σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τη γενικότερη πολιτική συγκυρία.

Στη Χαρ. Τρικούπη αναμένουν ότι θα υπάρχουν περισσότερα από 350 εκλογικά κέντρα (τόσα στήθηκαν προ περίπου είκοσι ημερών για την ανάδειξη των περίπου 2.400 συνέδρων) στους κατά τόπους δήμους. Και βάσει της εμπειρίας και προηγούμενων διαδικασιών, αναμένουν ότι θα προσέλθουν τουλάχιστον οι διπλάσιοι από τους 35.000 που προσήλθαν στις προσυνεδριακές κάλπες.

Κάθε ένας από τους υποψηφίους θα ψηφίσει στην πόλη καταγωγής του, όπως άλλωστε και ο απερχόμενος πρόεδρος. Τα αποτελέσματα θα μεταδίδονται αύριο από την ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ και –ανάλογα με τη διαφορά που θα υπάρχει ανάμεσα στους υποψηφίους– θα είναι γνωστά όχι πολύ μετά το κλείσιμο των εκλογικών κέντρων.

Στην Ημαθία κάλπες θα στηθούν :

Στη Βέροια, στα γραφεία της Ν.Ε. (Πλ. Αγ. Αντωνίου)
Στην Αλεξάνδρεια στο Δημαρχείο.
Στη Νάουσα στον Κοπανό.