Logo

Παραίτηση αντιδημάρχου στον δήμο Αλεξάνδρειας

Με επιστολή του, που μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια, ο αντιδήμαρχος κάνει γνωστό στο δήμαρχο Π. Γκυρίνη ότι υποβάλλει την παραίτησή του για επαγγελματικούς λόγους όχι μόνο από τη θέση του αντιδημάρχου αλλά και από όλες τις θέσεις που είχε οριστεί σε επιτροπές του Δήμου (ενδεικτικά: Οικονομική Επιτροπή).

Σχόλιο για την παραίτηση Βουλγαράκη καθώς και για τις εξελίξεις σε επίπεδο προσώπων που θα πρέπει να αναμένονται στη διοίκηση Γκυρίνη, αργότερα.

Η επιστολή πάντως της παραίτησης, που ο ίδιος έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ και blogs, αναφέρει τα ακόλουθα:

Αλεξάνδρεια, 5 Ιουνίου 2018

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε ,
Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου που μου έχετε αναθέσει, από την Οικονομική Επιτροπή καθώς επίσης και από όλες τις επιτροπές που έχω ορισθεί, καθώς σ’ αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, απρόβλεπτοι παράγοντες της ζωής που αφορούν στον εργασιακό μου χώρο, δεν καθιστούν εφικτή την παράλληλη άσκηση της επαγγελματικής μου δραστηριότητας.

Η ανταπόκρισή μου στα καθήκοντα του Αντιδημάρχου παράλληλα με την εργασία μου είναι αδύνατη, οπότε η επιλογή μεταξύ των δύο είναι μονόδρομος καθώς δεν θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου απρόσκοπτα για το καλό των συμπολιτών μου και της οικογένειάς μου.

Θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την τιμή που μου κάνατε να μου εμπιστευθείτε τη θέση του Αντιδημάρχου στον ευαίσθητο τομέα της διεύθυνσης Δόμησης, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, καθώς και για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας μου. Ανέλαβα τα καθήκοντά μου σε μία πολύ δύσκολη για το Δήμο μας περίοδο και προσπάθησα να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα , με δεδομένη την ένδειά μας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και κυρίως σε μηχανολογικό εξοπλισμό.

Ήδη, ως διεύθυνση Δόμησης, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, έχουμε ολοκληρώσει τον κανονισμό καθαριότητας, που τόσα χρόνια δεν υπήρχε στο Δήμο μας, και παράλληλα έχουμε ξεκινήσει τις διεργασίες για την αγορά οχημάτων πολιτικής προστασίας (δύο λαστιχοφόρων εκφορτωτών κι ενός μικρού εκσκαφέα) και δύο νέων απορριμματοφόρων. Επίσης, η προμήθεια κάδων για τις ανάγκες του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2018 βρίσκεται σε φάση υπογραφής συμβάσεων και η μελέτη συντήρησης κι επισκευής οχημάτων για το έτος 2019 σε προχωρημένο στάδιο.
Πιστεύω πως η τυπική πλέον ολοκλήρωσή τους, θα είναι στις προτεραιότητές σας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους του δημοτικού συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με τη θετική ψήφο τους σε θέματα που αφορούσαν τον τομέα διεύθυνσής μου και όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα και υπόσχομαι ότι θα είμαι στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα το προσωπικό του τομέα ευθύνης μου για το πραγματικά δύσκολο έργο που επιτελούν και βγάζουν εις πέρας καθημερινά με πραγματικά πενιχρά μέσα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την προϊσταμένη του τμήματός μου κ. Παπαδημητρίου Σούλα για το εργασιακό ήθος και τη συνέπειά της.

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και θα παραμείνω φυσικά στο πλευρό όλων συνεχίζοντας να στηρίζω το έργο της παράταξής μας από τη θέση του δημοτικού συμβούλου προσφέροντας το καλύτερο δυνατό με τα όσα έχω προσκομίσει στον 1,5 χρόνο θητείας μου.

Με εκτίμηση,
Βουλγαράκης Χαράλαμπος”

Πηγή: http://e-periskopisi.gr 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb