Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας - Τι θα συζητηθεί

Στις 20 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επί αιτήσεων δημοτών Δήμου Αλεξάνδρειας (σχετική η αριθ. 31929/09-11-2017 αίτηση) (Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

2. Έγκριση η μη τεχνικού προγράμματος Δήμου Αλεξάνδρειας έτους 2018 (σχετική η αριθ. 3/2017 απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας). (Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

3. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Αλεξάνδρειας και των νομικών προσώπων του, έτους 2017- 3η τροποποίηση. (Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

4. Λήψη απόφασης για την υπαγωγή οφειλέτη του Δήμου (Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης & Αποχέτευσης Αλεξάνδρειας), στη ρύθμιση οφειλών του Ν.4483/2017 (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

5. Υποβολή έκθεσης εσόδων-εξόδων Γ' τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2017(σχετική η αριθμ.434/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής). (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

6. 12η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

7. Λήψη απόφασης για έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα-Ψήφιση πίστωσης (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

8. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο:Υπηρεσία Τεχνικού Ελεγχου Οχημάτων του Δήμου από ΚΤΕΟ και έκδοση καρτών καυσαερίων για το 2017. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που άφορα την υπηρεσία με τίτλο «Δαπάνες δεξιώσεων και Εθνικών η τοπικών εορτών (ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

10. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Δαπάνες δεξιώσεων και Εθνικών η τοπικών εορτών (ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

11. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που άφορα την υπηρεσία με τίτλο : «Δαπάνες δεξιώσεων και εθνικών ή τοπικών εορτών (ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

12. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που άφορα την υπηρεσία με τίτλο : «Δαπάνες δεξιώσεων και εθνικών η τοπικών εορτών (ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

13. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση εφαρμογών λογισμικού». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

14. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή χορτοκοπτικών». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

15. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Περισυλλογή αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Αλεξάνδρειας και φροντίδα αυτών». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

16. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση – Υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2017». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

17. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο : «Έξοδα ταχυμεταφοράς επιστολών του Δήμου (courier)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

18. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Παρεμβάσεις-καθαρισμός σε κοινόχρηστους χώρους-Απομάκρυνση φερτών υλικών στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης (Ν)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

19. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Επισκευή και συντήρηση μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων Δήμου Αλεξάνδρειας – ΟΜΑΔΑ 1». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

20. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Επισκευή και συντήρηση μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων Δήμου Αλεξάνδρειας – ΟΜΑΔΑ 1». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

21. Έγκριση της ορθής επανάληψης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών και ανάκληση των υπ΄αριθ. 391/2017, 392/2017, 393/2017, 394/2017, 395/2017 και 397/2017 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

22. Λήψη απόφασης για: την έγκριση παράδοσης υλικών διαφορετικής εταιρείας για τα είδη «γάντια νιτριλίου», «ανακλαστικά γιλέκα» και «γαλότσες» στο πλαίσιο υλοποίησης της σύμβασης της προμήθειας με τίτλο: «προμήθεια λοιπών παροχών σε είδος (ένδυση εργατοτεχνικού προσωπικού) για τις ομάδες Α' και Γ'». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

23. Λήψη απόφασης για : Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Αγία Τριάδα. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

24. Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στο Νεόκαστρο. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

25. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΕΠ Δ.Ε ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ» (ΑΜ 49/2015) (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

26. Λήψη απόφαση για: την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΚ Π.ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ»(ΑΜ 93/2015). (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

27. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της εταιρείας ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.–ΤΖΙΑΚΑΣ Β.-ΤΖΙΑΚΑΣ Σ. & ΣΙΑ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΡΑΘΟΥΣΑΣ Ο.Ε.».(Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

28. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση ή μη της εκμετάλλευσης του συνιδιόκτητου δάσους ΟΔΕΠ Τριλοφιας, Τ.Κ Αγκαθιάς του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2017. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

29. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δ.Κ. Πλατέος. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

30. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Δ.Κ. Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

31. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Τ.Κ Κλειδιού Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

32. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ Προδρόμου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

33. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Τ.Κ Κυψέλης Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

34. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ Αγκαθιάς Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

35. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ Νεόκαστρου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

36. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ Ξεχασμένης Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

37. Λήψη απόφασης για την εκ νέου μίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Τ.Κ Κεφαλοχώριου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

38. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ Νησιού Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

39. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Τ.Κ Καμποχωριου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

40. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Τ.Κ Λιανοβεργίου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

41. Λήψη απόφασης για την παράταση ή μη μίσθωσης & αναπροσαρμογή ή μη του μισθώματος δημοτικής οικίας του τέως Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρόπουλου της Τ.Κ. Κορυφής του Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

42. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Πρόεδρου του Συλλόγου Εργαζόμενων Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

43. Λήψη απόφασης: Α) για την αποδοχή ή μη της αίτησης παραίτησης του δημοτικού συμβούλου κ. Παράσχου Κίμωνα του Ευθυμίου αναφορικά με τον ορισμό του ως μέλος της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» (ΑΜ 22/2015) (σχετική η αριθμ πρωτ. 31192/03-11-2017 αίτηση) Β) για τον ορισμό, με επιλογή κλήρου, νέου μέλους της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΚΤΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» (ΑΜ 22/2015) (Εισηγητής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.)

44. Αντικατάσταση του κ. Κυτούδη Μόσχου, από τη θέση τακτικού μέλους και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας» (Εισηγητής: ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)

45. Αντικατάσταση της κ.Κιρκιλιανίδου Μαρίας, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας» (Εισηγητής: ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)

46. Αντικατάσταση του κ.Τόκα Σωτήριου, από τη θέση τακτικού μέλους και αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας». (Εισηγητής: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

47. Αντικατάσταση του κ.Σωτηράκη Απόστολου, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας». (Εισηγητής: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

48. Αντικατάσταση της κ.Σταυρογιαννοπούλου Μαρίας, από τη θέση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας». (Εισηγητής: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

49. Λήψη απόφασης περί ορισμού εκ νέου Υπεύθυνου της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με παράρτημα Ρομά» (Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

50. Έγκριση ή μη της αριθ. 386/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση 3ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας οικονομικού έτους 2017». (Εισηγητής: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)