Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας - τι θα συζητηθεί

Συνεδριάζει την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας:

1.Λήψη απόφασης για την απασχόληση προσωπικού με νέες συμβάσεις εργασίας, σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017. (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

2.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη:
1.του Κανονισμού Λειτουργίας της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Αλεξάνδρειας και
2.του Κανονισμού Λειτουργίας της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ)

3.Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας, για το οικονομικό έτος 2016. (Εισηγητής: ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ)

4.Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του απολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας» (σχετική η αριθ. 97/2017 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας») (Εισηγητής: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

5.Έγκριση ή μη του προϋπολογισμού Κληροδοτήματος Τσαρούχη οικονομικού έτους 2018. (Εισηγητής:ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ)

6.10η Αναμόρφωση προυπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (σχετική απόφαση αριθ. 351/2017 Οικονομικής Επιτροπής) (Εισηγητής:ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

7.Λήψη απόφασης για την καθορισμό πιστωτικού ιδρύματος για την έντοκη κατάθεση εσόδων του Δήμου Αλεξάνδρειας– Εξουδιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. (Εισηγητής:ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

8.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Περισυλλογή αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Αλεξάνδρειας και φροντίδα αυτών». (Εισηγητής:ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

9.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Αλεξάνδρειας». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

10.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο « Συντήρηση και επισκευή αντλιοστασίων Δ.Ε. Μελίκης» (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

11.Λήψη απόφασης για: την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. Π. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ» (ΑΜ 89/2015) (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

12.Λήψη απόφασης για :Έγκριση βεβαίωσης καλης εκτέλεσης εργασιών (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

13.Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Αλεξάνδρεια. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

14.Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Αλεξάνδρεια. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

15.Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Κορυφη. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

16.Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στη Μελίκη. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

17.Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στο Λιανοβέργι. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

18.Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ» ( Α.Μ. : 57/2015). (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

19.Τροποποίηση της αριθ. 261/17-07-2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας με τίτλο: «Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΕΠ Δ.Ε. ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ» (ΑΜ 49/2015). (Εισηγητής:ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.)

20.Αντικατάσταση του κ. Χριστουλάκη Παναγιώτη, από τη θέση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας”. (Εισηγητής:ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ)

21.Αντικατάσταση του Παπαθανασίου Αθανάσιου, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας”. (Εισηγητής: ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ)

22.Αντικατάσταση της Δαρδακούλη Κωνσταντίνας, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας”. (Εισηγητής: ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ)

23.Αντικατάσταση του κ. Μαλογιάννη Ιωάννη, από τη θέση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής:ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

24.Αντικατάσταση του Γερακιώτη Θωμά, από τη θέση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ¨Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας¨. (Εισηγητής:ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

25.Αντικατάσταση της Παπαποστόλου Γεωργίας , από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ¨Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας¨. (Εισηγητής: ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

26.Αντικατάσταση του Νικολόπουλου Νικόλαου, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ¨Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας¨. (Εισηγητής: ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

27.Αντικατάσταση της Καραστογιαννίδου Μαρίας, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ¨Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας¨. (Εισηγητής: ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

28.Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου Ραψομανίκης Τ.Κ. Ξεχασμένης του Δήμου Αλεξάνδρειας». (Εισηγητής:ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

29.Λήψη απόφασης για παραχώρηση ή μη προς χρήση του γηπέδου Καψόχωρας στον «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ». (Εισηγητής:ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ)

30.Διαγραφή επαγγελματία πωλητή λαικών αγορών. (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)