Logo

Αλεξάνδρεια: Εντατικοποίηση του προγράμματος αποκομιδής απορριμμάτων - Στη δημοσιότητα ο ονομαστικός κατάλογος των αγοριών

Ανακοινώνεται από την Αντιδημαρχία Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Καθαριότητας ότι λόγω της Εργατικής Πρωτομαγιάς, δεν έγινε αποκομιδή απορριμμάτων τη χθεσινή ημέρα.

Η αποκομιδή ξεκίνησε από σήμερα και με εντατικοποίηση του προγράμματος, θα έχει αποκατασταθεί πλήρως έως το τέλος της εβδομάδας.

Στη δημοσιότητα ο ονομαστικός κατάλογος των αγοριών

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 Ν.2119/1993 κύρωση κώδικα διατάξεων περί Μητρώων Αρρένων ότι από 2 Μαΐου 2017 μέχρι 31 Μαΐου 2017 θα βρίσκεται σε δημοσιότητα στο Δημοτικό Κατάστημα (γραφείο Μητρώου Αρρένων) ο ονομαστικός κατάλογος που καταρτίστηκε από την αρμόδια Επιτροπή, των αγοριών του Δήμου Αλεξάνδρειας που γεννήθηκαν το έτος 2016.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι κατά το ανωτέρω διάστημα να λάβουν γνώση του ονομαστικού καταλόγου των γραμμένων παιδιών τους, να ελέγξουν τα στοιχεία εγγραφής τους και να υποβάλλουν τις ενστάσεις που προβλέπονται από το Νόμο για τυχόν παραλείψεις, διορθώσεις κ.λ.π. μέχρι 31 Μαΐου 2017.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb