Logo

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Αλεξάνδρειας

Συνεδριάζει την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 13:00 για τη συζήτηση η Οικονομική Επιτροπή Αλεξάνδρειας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Κατάρτιση σχεδίου 4ης αναμόρφωσης προυπολογισμού οικονομικού έτους 2017.

2. Ανάκληση δεσμεύσεων πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.

3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: « Αστική επίγεια καταπολέμηση κουνουπιών στη Δ.Ε. Αλεξάνδρειας του Δήμου Αλεξάνδρειας».

4. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: « Αστική επίγεια καταπολέμηση κουνουπιών στη Δ.Ε. Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας».

5. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: « Αστική επίγεια καταπολέμηση κουνουπιών στη Δ.Ε. Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας».

6. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: « Αστική επίγεια καταπολέμηση κουνουπιών στη Δ.Ε. Αντιγονιδών του Δήμου Αλεξάνδρειας».

7. Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος προς την Προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας, για την προμήθεια με τίτλο: «Λοιπές προμήθειες ειδών γραφείου (Προμήθεια σφραγίδων)»

8. Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας για την έκδοση Εντάλματος Προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών επέκτασης δικτύου ΦΟΠ.

9. Λήψη απόφασης υποβολής τεκμηριωμένου αιτήματος για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και λοιπών ειδών παντοπωλείου».
10. Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος για την προμήθεια με τίτλο: «Λοιπός εξοπλισμός (προμήθεια διαφόρων αντιγράφων κλειδιών, κλειδαριών και εξαρτημάτων αυτών)».

11. Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας για τη δαπάνη υπηρεσιών «Ανανέωση συνδέσεων δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Αλεξάνδρειας».

12. Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας για τη δαπάνη προμήθειας «Ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών συγκροτημάτων και λογισμικών».

13. Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για το Δήμο Αλεξάνδρειας και τα Νομικά πρόσωπα αυτού».

14. Λήψη απόφασης περί υποβολής τεκμηριωμένου αιτήματος για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή λοιπών μηχανημάτων».

15. Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην προισταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας για τη δαπάνη παροχής υπηρεσιών από δικαστικό επιμελητή για την επίδοση δικογράφων, διοικητικών εκτελέσεων και άλλων παρεμφερών διαδικασιών του Δήμου για το 2017.

16. Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης περί ασκησης έφεσης ή μη κατά της αριθμό 2/ΕΡ-ΔΙ/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας β) ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου

17. Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης για άσκηση ή μη ένδικων μέσων μετα την με αριθμό 498/2017 Διαταγή πληρωμής Μονομελούς Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης β) υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην προισταμένη Διοικητικής & Οικονομικής Υπηρεσίας για τη δαπάνη ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου.

18. Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης, περί άσκησης έφεσης ή μη κατά της αριθμό 22/αυ/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας β) υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην προισταμένη Διοικητικής & Οικονομικής Υπηρεσίας για τη δαπάνη ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου

19. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση , Ελευθέριου Μελίδη του Ιωάννη)

20. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση , Ιωάννη Μαλιόγλου του Παναγιώτη)

21. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση , Λάμπρου Χρηστάκη του Αποστόλου)

22. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση , Κωνσταντίνου Μπουλούμπαση του Εμμανουήλ)

23. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση , Δημήτριου Παπαδόπουλου του Σαββα)

24. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση , Σωτηρίου Θεοχαρόπουλου του Γεωργίου)

25. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση , Αικατερίνης Κουφοπούλου και Βασιλικής Πάντου)

26. Λήψη απόφασης για: α) την έγκριση της διενέργειας προμήθειας με συνοπτικό διαγωνισμό, β) των τεχνικών προδιαγραφών, γ) τη διάθεση της πίστωσης και δ) τον καθορισμό των όρων της διακήρυξης για την προμήθεια με τίτλο: «προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη Δ.Ε. Αλεξάνδρειας».

27. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του υπ’ άριθ. Γ’ Πρακτικού της επιτροπής διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΜΕΛΙΚΗΣ ΈΤΟΥΣ 2016» (Αρ. Διακήρυξης 37752/12-12-2016).

28. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του υπ’ αριθ. Γ΄Πρακτικού της επιτροπής διενέργειας του συνοποτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΑΝΤΛΙΕΣ, INVERTER, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΓΙΩΝ) ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΕΛΙΚΗΣ (Αριθ. Διακηρυξης 37850/12-12-2016)

29. Λήψη απόφασης για τη διαθέση πίστωσης για τη δαπάνη της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για την Δ.Ε. Πλατέος».

30. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του υπ’ αριθ. Γ΄Πρακτικού της επιτροπής διενέργειας του συνοποτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ –ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ (Αριθ. Διακηρυξης 37822/12-12-2016)

31. Λήψη απόφασης για την ανάκληση της αριθ. 84/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής

32. Ψήφιση (διάθεση) πιστώσεων προυπολογισμού οικονομικού έτους 2017

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb