Logo

Ο Δημήτρης Ράπτης νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

Πρόεδρος της Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας εκλέχτηκε ο Δημήτρης Ράπτης, δημοτικός σύμβουλος από τον Πλάτανο (από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό του Δημοτικού Συμβουλίου).

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Μαντζιώλας Γεώργιος (από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου) και Γραμματέας ο Δελιόπουλος Στέφανος (οι δύο παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θέλησαν να συμμετάσχουν και σύμφωνα με τον κανονισμό ο Γραμματέας τελικά προήλθε από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό του Δημοτικού Συμβουλίου).

Ο Δημήτρης Ράπτης ως νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας στην πρώτη του ομιλία αφού εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια της Κατερίνας Κυροπούλουτ όνισε ότι η επιλογή του από το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ιδιαίτερη και μεγάλη τιμή στο πρόσωπό του αλλά και ευθύνη ζητώντας παράλληλα τη συνεργασία όλων στο έργο του.

Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Νίκο Μπρουσκέλη ο οποίος όπως ανάφερε τίμησε το θεσμό του Προέδρου.

Στην αναφορά του επιπροσθέτως ευχήθηκε ¨καλή συνέχεια για ένα παραγωγικό έργο επ΄ ωφελεία του Δημότη.¨

Πηγή: www.alexandriamou.gr 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb