proteas

tsakiridis tires

logomageia

Ναλμπάντης: "Η στάση του δημάρχου, κλόνισε την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του"

Επιστολή με την οποία διαχωρίζει την θέση από αυτήν του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη εξέδωσε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Κώστας Ναλμπάντης, ο οποίος δεν θα είναι στο νέο σχήμα αντιδημάρχων. Ο κ. Ναλμπάντης στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Συνδημότισσες και συνδημότες,

Σήμερα λίγες ημέρες πριν την λήξη της θητείας μου ως αντιδημάρχου τεχνικών έργων και αναπληρωτή του κ. Δημάρχου, νιώθω την ανάγκη να απευθύνω σε όλους εσάς που τόσο χρόνια με στηρίζετε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πιστεύω ακράδαντα ότι η δική σας στήριξη και η εμπιστοσύνη που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα κοινά της Τ.Α., είναι αυτή που μου έδωσε την δύναμη και την δυνατότητα να ασκήσω διοικητικά καθήκοντα.

Είναι γνωστό σε όλους σας ότι το 2014 από την πρώτη στιγμή υπήρξα υποστηρικτής του δημάρχου κ. Γκυρίνη και του συνδυασμού του «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση του, πολύ πριν συνταχθούν μαζί μας και άλλα πολιτικά στελέχη , η παρουσία των οποίων έδωσε την ώθηση στον συνδυασμό μας να κερδίσει τις εκλογές.

Στάθηκα στο πλευρό του Παναγιώτη Γκυρίνη γιατί πίστευα ότι μας ενώνει το κοινό όραμα, ο κοινός στόχος και ο μεγάλος σκοπός να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον τόπο μας, να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες όχι μόνον για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας.

Στα 2,5 χρόνια της θητείας μας ήμουν δίπλα σε κάθε απόφαση του κ. Δημάρχου και της δημοτικής μας ομάδας. Πιστεύω ότι στην πολιτική πρέπει να υπερισχύει το εμείς και όχι το εγώ και για το λόγο αυτό έθετα πάνω από όλα τις αποφάσεις της διοίκησης, ακόμη και αν προσωπικά διαφωνούσα.

Δυστυχώς η στάση μου αυτή προφανώς εκλήφθηκε ως αδυναμία, δεν εκτιμήθηκε και βρήκε ως αντάλλαγμα την καθημερινή δυσχέρεια του έργου μου και την αποψίλωση μου. Ο κ. Δήμαρχος , επηρεασμένος προφανώς από εξωθεσμικούς παράγοντες, κατάφερε από πρώτο τη τάξη αντιδήμαρχο να με μετατρέψει σε αντιδήμαρχο χωρίς αρμοδιότητες . Βρέθηκα να είμαι στρατιώτης στον πόλεμο χωρίς όπλα και κράνος. Δεν σας κρύβω, πως παρά τα όποια δυσάρεστα γεγονότα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων, συνέχισα να στηρίζω τη διοίκηση προσπαθώντας για το καλύτερο και υπηρετώντας τη θέση που μου ανατέθηκε με όσες δυνατότητες μου δίδονταν, μη αποδεχόμενος ότι έκανα μία λάθος επιλογή.

Ωστόσο η στάση και η θέση του κ. Δημάρχου σε συγκεκριμένα θέματα, με την καθοδήγηση και τον επηρεασμό του από εξωθεσμικούς παράγοντες που έχει δίπλα του και τον συμβουλεύουν, κλόνισαν ανεπανόρθωτα την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του και δυστυχώς όχι μόνον τη δική μου αλλά και άλλων συνεργατών μας στη δημοτική ομάδα. Καθημερινά βλέπω ότι ήδη έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και από ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας που μας είχαν τιμήσει με την ψήφος τους και ανέμεναν από εμάς να κάνουμε την διαφορά. Συνδημότισσες και συνδημότες,

Σε λίγες ημέρες ο κ. Δήμαρχος θα ανακοινώσει το νέο διοικητικό σχήμα για τα υπόλοιπα 2,5 χρόνια της θητείας μας. Νιώθω υποχρέωση μου να σας ενημερώσω ότι αν και μου προτάθηκε από τον κ. Δήμαρχο να συμμετέχω εκ νέου στη διοίκηση, έχω ήδη λάβει την απόφαση να απέχω από κάθε θέση και αξίωμα, παραμένοντας απλός δημοτικός σύμβουλος.

Η απόφαση μου αυτή λήφθηκε μετά από ώριμη σκέψη , όχι γιατί φοβάμαι την ανάληψη ευθύνης και τυχόν αποτυχίας. Οφείλεται στο γεγονός ότι χάθηκε πλέον η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του κ. Δημάρχου και δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι διοίκηση στο Δήμο μας ασκούν ουσιαστικά εξωθεσμικοί παράγοντες, οι οποίοι έχουν υποκαταστήσει τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Θα συνεχίσω να λειτουργώ ως δημοτικός σύμβουλος, στηρίζοντας κάθε θετική προσπάθεια και πρόταση της διοίκησης αλλά και αντιλέγοντας σε τυχόν αρνητικές, λανθασμένες και κακές επιλογές.

Σε όσους βιαστούν να με κατηγορήσουν ότι δεν παρέμεινα να πολεμήσω εκ των έσω , θα πρέπει να πω ότι επί 2,5 έτη εξάντλησα κάθε προσπάθεια και δυνατότητα που είχα για να αποτρέψω κακές επιλογές. Δυστυχώς οι εκροές από τον συνδυασμό που με μεγάλο ενθουσιασμό δημιουργήσαμε το 2014, ξεκίνησαν πολύ νωρίς. Εγώ παρέμεινα να προσπαθώ, ματαίως όμως.

Το 2014 ονειρευόμασταν ένα συλλογικό μοντέλο διοίκησης, κοντά στον συνδημότη και καθημερινά κοντά στον συνεργάτη-υπάλληλο του δήμου μας. Ο συνδυασμός που δημιουργήσαμε ήταν κάτι πρωτόγνωρο στα τοπικά πράγματα και θα έπρεπε να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού αλλά και να αποδείξει ότι άξιζε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι συνδημότες μας . Κάποιοι θεώρησαν την εκλογική επιτυχία ως δεδομένη και μη αναστρέψιμη,επαναπαύθηκαν, ξεχνώντας ότι oil είναι εύκολο να φθάσεις στην κορυφή αλλά είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθείς. Το ομαδικό πνεύμα εξέλιπε από τις ενέργειες μας, με αποτέλεσμα να χάσουμε την μάχη με την καθημερινότητα.
Αυτή τη μάχη θα συνεχίσω να τη δίνω από την θέση του δημοτικού συμβούλου, με τον τρόπο που ξέρω να αγωνίζομαι.

Θεωρώ υποχρέωση μου με την παρούσα επιστολή να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων και του υπαλλήλους του δήμου μας , που παρά τις αστοχίες της διοίκησης , προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους προς όφελος των δημοτών μας, με ιδιαίτερο ζήλο.

Κλείνοντας θα ήθελα για μία ακόμη φορά να τονίσω ότι την αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα, την εμπειρία μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, το όραμα μου, τους αγώνες μου , την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια μου δεν την χαρίζω σε κανέναν, δηλώνω παρών και υπόσχομαι σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια με στηρίζουν ότι είμαι εδώ και συνεχίζουμε.

dyslexia centers

tsiafoulis

sidiropoulos

meimaridis

studio 69