Στήριξη με τρόφιμα μακράς διάρκειας ζητά το Κοινωνικό Παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας

Η Διοίκηση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους Δημότες (εμπόρους, καταστηματάρχες, συλλόγους, επαγγελματίες, σωματεία και σχολεία) να στηρίξουν την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι κ.ά) τα οποία θα δοθούν τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

"Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, από το 2012 που ξεκίνησε την λειτουργία του έως και σήμερα κατάφερε, με τις δικές σας χορηγίες και δωρεές, να παρέχει τρόφιμα και ρούχα σε 600 οικογένειες. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς λόγω της μεγάλης ανεργίας και της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας. Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στη εθελοντική προσφορά.

Χωρίς την δική σας συμπαράσταση δεν θα είχαμε την δυνατότητα να προσφέρουμε τρόφιμα στους συνανθρώπους μας.

Η στήριξη και συμπαράστασή σας στην λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική αφού με την προσφορά σας καλύπτονται βασικές βιοτικές ανάγκες συμπολιτών μας. Άλλωστε η αλληλεγγύη όλων εσάς μας δίνει δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο.

Πληροφορίες για το πώς θα μπορέσετε να βοηθήσετε, μπορείτε να λάβετε από το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας (Τηλέφωνο επικοινωνίας 2333053045)" αναφέρει η ανακοίνωση.