Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Αλεξάνδρειας

Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στη 13.00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Αλεξάνδρειας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

1. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (Παντοπωλείο-Οπωροπωλείο-Πρατήριο Άρτου) του Χατζηδημητράκου Δημητρίου του Ιωάννη, στην Τ.Κ.Νησίου.
2. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη άδειας μουσικών οργάνων για το κατάστημα της DERVISHAJ KATERINA του GURTALI, στην Τ.Κ.Λουτρού Δ.Αλεξάνδρειας.
3. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη άδειας μουσικών οργάνων για το κατάστημα της Κυτούδη Νεραντζούλας του Αντωνίου, στην Τ.Κ.Τρικάλων Δ.Αλεξάνδρειας.
4. Εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση της αριθ. 150/2016 απόφασής του, που αφορά την έγκριση κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων Δ.Αλεξάνδρειας.
5. Εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής προς το Δημοτικό Συμβούλιο περί έγκρισης του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων 2016-2020 του Δήμου Αλεξάνδρειας.