Logo

Δήλωση απερχόμενου προέδρου Τ.Ο ΝΔ Αλεξάνδρειας Δημητρίου Τοπάλη

Ο ανερχόμενος πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Αλεξάνδρειας της ΝΔ Δημήτριος Τοπάλης έκανε την εξής δήλωση: "Η λήξη της θητείας μου ως Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από έξι χρόνια παραμονής στην υπεύθυνη αυτή θέση, σηματοδοτεί ένα τέλος και μια αρχή.

Σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου, στην οποία η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βρέθηκε σε μεγάλες πολιτικές δίνες, ανέλαβε και διεκπεραίωσε πολύ υπεύθυνες πολιτικές πρωτοβουλίες, με σκοπό τη σωτηρία της χώρας και ολοκλήρωσε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα ένα τεράστιο κυβερνητικό έργο.

Βρέθηκε όμως στο στόχαστρο και «χτυπήθηκε» ανηλεώς από τα βέλη ανθρώπων και κομμάτων, που κυρίαρχο ιδεολογικό προσανατολισμό είχαν το λαϊκισμό και τα ψεύδη, και πάνω απ’ όλα δέχτηκε από αντιπάλους και οικείους μια κριτική, που σήμερα αποδεικνύεται ότι ήταν υπερβολική και άγγιζε πολλές φορές τα όρια της αδικίας.

Σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου, που κάποιοι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι έπαιξαν ένα άθλιο παιχνίδι εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας, με το σαθρό εκείνο επιχείρημα της εξομοίωσης της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης με το ΠΑΣΟΚ των τεράστιων λαθών, των παραλείψεων και των πάσης φύσεως ανεύθυνων πολιτικών ενεργειών, που το οδήγησαν στο 4% μαζί με τα δεκανίκια της ΔΗΜΑΡ.

Σηματοδοτεί μια ανακατάταξη στο πολιτικό σκηνικό και στον επανακαθορισμό της ιδεολογικής ταυτότητας πολλών Ελλήνων, που ξεγελάστηκαν οικτρά από τον διαρκώς ψευδόμενο κ. Τσίπρα κι από μια κυβέρνηση, που μοναδικό στόχο έχει την αδράνεια, την απάτη, το λαϊκισμό, την ακατάσχετη προβολή κάποιων επικοινωνιακών τεχνασμάτων και τη δημιουργία ψεύτικων ελπίδων χωρίς αντίκρυσμα.

Σηματοδοτεί ακόμη το τέλος της πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης, που δείχνει να παραπαίει μετά τα συντριπτικά υπέρ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δημοσκοπικά στοιχεία, που εμφανίζουν οι τελευταίες μετρήσεις των προθέσεων της κοινής γνώμης. Τα θολοκουλτουριάρικα μηνύματα της αριστεράς αποδείχτηκε ότι δεν περιείχαν ίχνος αλήθειας και τα περισσότερα «πνίγηκαν» μέσα στο βούρκο της Ειδομένης, όπου η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου δεν είδε και δεν έπραξε τίποτε, αφήνοντας χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες να ...λιάζονται στα μακεδονικά χωράφια της περιοχής!

Από την άλλη πλευρά η περίοδος αυτή σηματοδοτεί την Ελπίδα ότι ο τόπος μας θα βρει ξανά το δρόμο του, ότι τα ψεύδη και οι ανεύθυνες υποσχέσεις θα καταρρεύσουν , ότι η γλώσσα της αλήθειας, της υπευθυνότητας και της ειλικρίνειας θα πρυτανεύσουν, ότι η κοινωνία θα ορθοποδήσει , θα διώξει τη μιζέρια και ο πολιτικός και εθνικός μας βίος θα βαδίσει και πάλι στα σταθερά εδάφη, που έκαναν την Ελλάδα υπόδειγμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για περισσότερα από δυόμισι χιλιάδες χρόνια.

Ένας χρόνος και κάτι μήνες αδράνειας, ψεύδους και απάτης, από την αριστερή και παντελώς ανίκανη κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ήταν αρκετός για να αντιληφθεί η πλειοψηφία των Ελλήνων ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η παράταξη των μεγάλων επιλογών, των μεγάλων επιτυχιών και των σπουδαίων αγώνων για τη σταθερότητα, την ευημερία, και την ορθή πορεία της χώρας μέσα στην Ευρώπη, μέσα στις δυνατές και ισχυρές χώρες της Δύσης, μέσα σ’ έναν κόσμο γεμάτο με προκοπή, ειρήνη και ασφάλεια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συνεργάτες, όλους τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισσες, όλους εκείνους που μου συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο και να τους βεβαιώσω ότι, η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, μού έδινε τη δύναμη να προχωρώ, εργαζόμενος σκληρά, για την παράταξη, που τόσα έχει προσφέρει στον τόπο και τόσα πρόκειται να προσφέρει στο μέλλον.

Στη Νέα Διοίκηση και στον καινούργιο Πρόεδρο κ. Γιάννη Μουταφίδη εύχομαι να ’ ναι υγιείς και να δημιουργήσουν στο Δήμο Αλεξάνδρειας έναν πραγματικό χείμαρρο οπαδών άξιων και ικανών, να θέσουν μπροστά τους το «εμείς» κι όχι το «εγώ» και να σαρώσουν τη διαρκώς ψευδόμενη Αριστερά και την παντελώς αδιάφορη κυβέρνησή της".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb