tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμαρχος Βέροιας: "Έκλεισε η...πόρτα για τον κ. Τσιαμήτρο"

Το θέμα της παύσης του κ. Τσιαμήτρου από την θέση του αντιδημάρχου και την δικαίωση της προσφυγής του στην Περιφέρεια ανέδειξε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η δήμαρχος Βέροιας. Η κ. Ουσουλτζόγλου είπε ότι στην περίπτωση Τσιαμήτρου υπάρχει το νομικό θέμα (δικαίωση του στην Περιφέρεια) και το δεοντολογικό (ο δήμαρχος έχει την δυνατότητα να παύσει έναν αντιδήμαρχο). «Θα ακολουθήσω όσα προτείνει η αποκεντρωμένη αλλά και όσα το υπουργείο Υπουργείο Εσωτερικών» σημείωσε η δήμαρχος εννοώντας ότι το θέμα με τον κ. Τσιαμήτρο δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Την θέση του κ. Τσιαμήτρου υπερασπίστηκαν οι κ. Γιαννουλάκης, Θεοδωρίδης, Τσιούντας και η κ. Κωστογλίδου. Ο κ. Γιαννουλάκης σημείωσε ότι ο Καλλικράτης προστατεύει τους αντιδημάρχους από τις διαθέσεις του κάθε δημάρχου. «Μετάνιωσα που συμμετείχα σε αυτή την παράταξη. Εγώ αντικαταστάθηκα όπως αντικαταστάθηκα. Νιώθω άσχημα που ένας συνάδελφος βρίσκεται σε αυτή την θέση» είπε ο κ. Θεοδωρίδης. «Έπρεπε να ενημερώσει την δήμαρχο για να πάρει γραμμή ο κ. Τσιαμήτρος;» είπε ο κ. Τσιούντας. «Θεωρεί τον κ. Τσιαμήτρο μέλος της πλειοψηφίας η δήμαρχος;» ρώτησε η κ. Κωστογλίδου.

«Μου κοινοποιήθηκε η απόφαση της αποκεντρωμένης ότι αβάσιμα παύτηκα από αντιδήμαρχος. Ενημέρωσα τον Γενικό Γραμματέα για την απόφαση και ότι θα αναλάβω καθήκοντα. Ας συνεργαστεί η δήμαρχος» υποστήριξε ο κ. Τσιαμήτρος.

Απαντώντας η δήμαρχος είπε: «Συγκινητική η διάθεση υπεράσπισης των συναδέλφων στον κ. Τσαμήτρο. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Τσαμήτρο. Το θέμα είναι πολιτικό. Υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν ότι η πόρτα δεν είναι ανοιχτή αλλά βάζουν το πόδι και λένε δεν φεύγω. Ο κώδικας είναι σαφής: η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή με αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου. Για εμένα δεν είναι μέλος της πλειοψηφίας ο κ. Τσιαμήτρος. Ο λόγος είναι σαφής και ορατός. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη με γρήγορους ρυθμούς. Τον κ. Τσιαμήτρο η δήμαρχος τον όρισε αντιδήμαρχο. Δεν τον εξέλεξε κανείς. Εγώ αν έβλεπα στο μάτι του δημάρχου που με όρισε ότι δεν τον επικουρώ, θα είχα φύγει».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69