tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Τετάρτη 01-07-2020 και από ώρα 09:00 έως 10:00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Ο.Ε. για τη δήλωση πρόθεσης ψήφου και τυχόν απόψεων τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ

1ο

Έγκριση υποβολής συμπληρωματικού αιτήματος στο ΥΠ.ΕΣ. για τον προγραμματισμό πρόσληψης τακτικού προσωπικού στον Δήμο Βέροιας έτους 2020 (1 θέση ΠΕ Κτηνιάτρων).

ΘΕΜΑ

2ο

Απαλλαγή ή μη της υποχρέωσης καταβολής 40% των μισθωμάτων λόγω των ΠΝΠ (έκτακτα μέτρα COVID-19) και συμψηφισμός των τυχόν καταβαλλόμενων ποσών.

ΘΕΜΑ

3ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για παροχή υπηρεσιών φύλαξης του κτιρίου στη «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

4ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου του έργου «Συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων Δ.Ε. Βέροιας».

ΘΕΜΑ

5ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων (2019)».

ΘΕΜΑ

6ο

Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων οδών πόλης και Δ.Ε.».

ΘΕΜΑ

7ο

Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Διαγράμμιση οδών και διαβάσεων (2020)».

ΘΕΜΑ

8ο

Έγκριση ή μη τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση ή μη όρων διαγωνισμού για την υπηρεσία «Καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες τουριστικής προβολής της πόλης της Βέροιας».

ΘΕΜΑ

9ο

Τροποποίηση ή μη της αριθμ. 157/2020 απόφασης Ο.Ε. "Συγκρότηση Επιτροπής και κατάρτιση όρων διαγωνισμού του έργου «Δαπάνες για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων και επικίνδυνων & ρυμοτομούμενων κτισμάτων»".

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή μη παράτασης συμβατικού χρόνου παράδοσης ειδών της προμήθειας "«Προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Βέροιας» (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) για το ΤΜΗΜΑ 2 - ΟΜΑΔΑ Β΄: «Φορτηγά αυτοκίνητα»".

ΘΕΜΑ

11ο

Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο του Δήμου Σ.Θεοδωρίδη.

ΘΕΜΑ

12ο

Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 212/ΤΜ/2018 απόφασης του Μον. Πρωτοδικείου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

13ο

Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 97/ΤΜ/2020 απόφασης του Μον. Πρωτοδικείου Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69