tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Τρίτη 02-06-2020 και από ώρα 09:00 έως 10:00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Ο.Ε. για τη δήλωση πρόθεσης ψήφου και τυχόν απόψεων τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ

1ο

Επί αιτήματος Κ.Ανδρεάδου για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση σωματικής βλάβης.

ΘΕΜΑ

2ο

Επί αιτημάτων ενοικιαστών για απαλλαγή της υποχρέωσης καταβολής 40% των μισθωμάτων για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο & Μάιο 2020 λόγω των ΠΝΠ (έκτακτα μέτρα COVID-19) και συμψηφισμός των τυχόν καταβαλλόμενων ποσών.

ΘΕΜΑ

3ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου του έργου «Κατασκευή Μεταλλικών Κερκίδων στο γήπεδο Αγ.Γεωργίου».

ΘΕΜΑ

4ο

Έγκριση ή μη της αριθμ. 8/2020 απόφασης του Δημοτικού Ιδρύματος «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Θ.Ζωγιοπούλου» επί του Απολογισμού του έτους 2019.

ΘΕΜΑ

5ο

Έγκριση ή μη της αριθμ. 16/2020 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης

Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.) Δήμου Βέροιας, περί έγκρισης ισολογισμού, οικονομικών καταστάσεων και έκθεσης διαχείρισής της, έτους 2019.

ΘΕΜΑ

6ο

Έγκριση ή μη της αριθμ. 45/2020 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π. & Π.Α.» με το δ.τ. «ΚΑΠΑ», περί αναμόρφωσης (1ης) του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) της έτους 2020.

ΘΕΜΑ

7ο

Έγκριση ή μη διάλυσης της σύμβασης του έργου «Υποδομές ανάδειξης του Δήμου Μακεδονίδος σε οργανωμένο και ολοκληρωμένο τόπο αναψυχής και αθλητικών εγκαταστάσεων δραστηριοτήτων».

ΘΕΜΑ

8ο

Συγκρότηση  ή μη  επιτροπής και κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης του έργου «Δαπάνες για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων και επικίνδυνων & ρυμοτομούμενων κτισμάτων (2020)».

ΘΕΜΑ

9ο

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αγροτική οδοποιΐα στο αγρόκτημα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή μη παράτασης συμβατικού χρόνου παράδοσης ειδών της προμήθειας «Αναβάθμιση εξοπλισμού παιδικών χαρών του Δήμου Βέροιας» (Πρόγραμμα: ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ-ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ).

ΘΕΜΑ

11ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου διοικητικής παραλαβής για χρήση του έργου «Ανακατασκευή των δαπέδων καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, αντισφαίρισης Ε.Α.Κ.».

ΘΕΜΑ

12ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευή των δαπέδων καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, αντισφαίρισης Ε.Α.Κ.».

ΘΕΜΑ

13ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Αγροτική οδοποιία  Ριζωμάτων».

ΘΕΜΑ

14ο

Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο του Δήμου Σ.Δαλιγκάρο.

ΘΕΜΑ

15ο

Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για «Μικροεπεκτάσεις δικτύου φωτισμού και μετατοπίσεις στύλων».

ΘΕΜΑ

16ο

Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για άσκηση αγωγής διόρθωσης κτηματολογικής εγγραφής ακινήτου του Δήμου.

ΘΕΜΑ

17ο

Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 3/ΑΠΛ/2020 απόφασης του Μον. Πρωτοδικείου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

18ο

Προέλεγχος και υποβολή στο Δ.Σ. του Ταμειακού Απολογισμού έτους 2019 του Δήμου Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69