tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τσαβδαρίδης: "Το έργο της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στη Βέροια θα γίνει σε κάθε περίπτωση!"

Ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν την έλευση του φυσικού αερίου στην Βέροια, έκανε την εξής δήλωση: "Με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε στην κοινωνία της Βέροιας, έπειτα από την έκδοση Απόφασης από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας με την οποία και ανακαλείται η άδεια ένταξης της Βέροιας στο δίκτυο φυσικού αερίου και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ κατά τις συνεχόμενες επαφές μου τόσο με τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκη όσο και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου κ. Τσάκα, γνωστοποιώ τα εξής:

1) Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΔΑ) δεν πρόκειται να σταθεί με σταυρωμένα χέρια στην Απόφαση της ΡΑΕ για απένταξη του έργου για το Δήμο της Βέροιας, με τη δικαιολογία ότι αυτό δεν θα κατασκευαστεί εντός του 18μήνου που ορίζεται στην υπογραφείσα Σύμβαση. Αντιθέτως, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ κατά της Απόφασης της ΡΑΕ, καθώς σύμφωνα με τη δική της επιχειρηματολογία το 18μηνο δεν εκπνέει κατά τον χρόνο που ισχυρίζεται η ΡΑΕ. Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα λοιπόν ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ.

2) Το έργο της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στη Βέροια ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Είτε από τη ΔΕΔΔΑ όπως ευελπιστούμε είτε από τον οποιονδήποτε άλλο θα το αναλάβει στη συνέχεια, σε περίπτωση που η Απόφαση της ΡΑΕ παραμείνει ισχυρή.

3) Η χρέωση του αερίου για τα νοικοκυριά της Βέροιας, σε κάθε περίπτωση, είτε το έργο κατασκευαστεί από τη ΔΕΔΔΑ είτε από οποιονδήποτε άλλο, ΔΕΝ πρόκειται να είναι διαφορετική. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΡΟΧΟΥ καθώς το όποιο κόστος του αερίου που θα διανέμεται ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τη ΡΑΕ. Ως εκ τούτου, οι φήμες και οι αναλήθειες που διαδίδονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ίδια τη Βουλευτή του κα. Καρασαρλίδου αναφορικά με το ενδεχόμενο μεγαλύτερων χρεώσεων, είναι ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

4) Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να χαίρεται με την Απόφαση απένταξης ελπίζοντας σε μικροκομματικά οφέλη, ας αναλογιστεί τη δική του ευθύνη για την καθυστέρηση του έργου που ξεκίνησε επί δικών του ημερών.

5) Η υπόθεση αυτή ΔΕΝ ενδείκνυται για μικροκομματικές διενέξεις. Αφορά το μέλλον της Βέροιας και της Ημαθίας. Αυτό είχα εξάλλου τη δυνατότητα να τονίσω τόσο στον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας όσο και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΔΑ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69