tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πασχαλιάτικο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας

Εν όψει του Πάσχα, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης εξέδωσε το εξής μήνυμα:

"Με την ευκαιρία του εορτασμού της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους δημότες του Δήμου Βέροιας Καλή Ανάσταση. Εύχομαι το αναστάσιμο φως να φωτίσει τις ζωές όλων μας, χαρίζοντας ελπίδα και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον, συναισθήματα που τα έχουμε τόσο πολύ ανάγκη τις κρίσιμες αυτές ημέρες που δοκιμάζεται η χώρα μας αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος από τις πρωτόγνωρες συνέπειες της πανδημίας.

Ο φετινός εορτασμός του Πάσχα είναι πλέον αντιληπτό από όλους ότι δε θα είναι όπως τον γνωρίζαμε. Μπροστά στον κίνδυνο της περαιτέρω διάδοσης του κορονοϊού, δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να στερηθούμε θρησκευτικά έθιμα και παραδόσεις αιώνων αλλά και τη δυνατότητα να γιορτάσουμε παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα.  

Είναι όμως, παράλληλα, μια ευκαιρία να αναδείξουμε αξίες όπως η αγάπη, η αλληλεγγύη και η αυτοθυσία για το συνάνθρωπο, αξίες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το μήνυμα της Ανάστασης κι έχουμε ανάγκη σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ως κοινωνία.

Το θείο Δράμα των Παθών του Κυρίου που συμβολίζει τη μετάβαση από τον πόνο και την οδύνη στην ελπίδα και την τελική νίκη, ας αποτελέσει για όλους μας πηγή έμπνευσης για την αντιμετώπιση των σημερινών προσωπικών και συλλογικών δυσκολιών.  

Είμαι βέβαιος ότι με οδηγό την ανιδιοτελή αγάπη και την ελπίδα που εκπορεύονται από το αναστάσιμο μήνυμα και βαδίζοντας και οι ίδιοι στο δρόμο της αλληλεγγύης και της αγάπης για το συνάνθρωπο θα βγούμε σύντομα νικητές και πιο δυνατοί ως κοινωνία από τη δοκιμασία της πανδημίας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69