tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Οκτώ νέα τμήματα για βρέφη τον Σεπτέμβρη του 2021

Μπορεί η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας να κινήθηκε γύρω από τα ζητήματα που δημιούργησαν τα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό και το ποιες ενέργειες σε επίπεδο δήμου (λίγο πολύ ήταν γνωστά από τις ανακοινώσεις που βγήκαν το προηγούμενο διάστημα) ωστόσο υπήρξε και μια μεγάλη είδηση. Στο κλείσιμο των προ ημερησίας θεμάτων και απαντώντας σε ερώτηση του Παύλου Παυλίδη, ο δήμαρχος Βέροιας έκανε γνωστό ότι γίνεται προσπάθεια ώστε τον Σεπτέμβριο του 2021 να λειτουργήσουν στην Βέροια 8 νέα τμήματα για βρέφη.

Ζητώντας σήμερα περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, ο κ. Βοργιαζίδης σημείωσε ότι τα τμήματα αυτά θα στεγαστούν στο νέο βρεφονηπιακό σταθμό στην περιοχή της Κυψέλης. Ο δήμαρχος σημείωσε ότι το κτίριο έχει κατασκευαστεί και θα ακολουθήσει η εκπόνηση της ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης και στην συνέχεια η κατασκευή των ηλεκτρομηχανολογικών. "Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είπα ότι θα προσπαθήσουμε να έχουμε έτοιμη την δομή για να λειτουργήσει τον Σεπτέμβρη του 2021. Αν δεν υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι" σχολίασε ο κ. Βοργιαζίδης. 

Να σημειώσουμε ότι η δυναμικότητα του κάθε τμήματος θα είναι 12 βρέφη και θα καλύψουν τις ανάγκες περισσότερων από 80 οικογενειών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69