tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας, την Πεμπτη 07-11-2019 και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Προέλεγχος Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσης οικονομικής διαχείρισης έτους 2018 του Δήμου Βέροιας και υποβολή του στο Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 2ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 16ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ) Δήμου Βέροιας, έτους 2019.

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη μετακίνησης Δημάρχου και Προέδρου Δ.Σ. στην Αθήνα.

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Έξοδα τουριστικής προβολής-δράσεων του Δήμου Βέροιας» κατά τη συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στην Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Έξοδα τουριστικής προβολής-δράσεων του Δήμου Βέροιας» για μίσθωση τουριστικού τρένου για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2019-2020.

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στη συνδιοργάνωση εκδήλωσης με το Σύλλογο Γευσιγνωσίας-Γαστρονομίας-Οινολογίας & Τουρισμού «Ο ΚΑΡΑΝΟΣ» και το Σύλλογο Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», στο πλαίσιο συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένων πιστώσεων για συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας για τον εορτασμό του Χρυσού Ιωβηλαίου Ιεροσύνης και του Αργυρού Ιωβηλαίου Αρχιεροσύνης του Μητροπολίτη.

ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ.Παύλου, Βεργίνας, Δοβρά και Μακεδονίδος (2019)».

ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Διάνοιξη-Διαμόρφωση Κοινοτικού δρόμου στο Ο.Τ. 1 στην Κοινότητα Καστανιάς».

ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση ή μη 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής γέφυρας Αφών Κούσιου».

ΘΕΜΑ 11ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής της υπηρεσίας «Δαπάνες για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, επικινδύνων και ρυμοτομούμενων κτισμάτων 2018-2019 (Λήψη μέτρων ασφαλείας για την προστασία πεζών με την κατασκευή προστατευτικού τούνελ στην οδό Σοφού)».

ΘΕΜΑ 12ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής της υπηρεσίας «Φύλαξη του κτιρίου της Κοινωνικής Υπηρεσίας, στο οποίο στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο».

ΘΕΜΑ 13ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Διαγράμμιση οδών και διαβάσεων (2018)».

ΘΕΜΑ 14ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Υπηρεσία υποστήριξης για τη μελέτη διαχείρισης της κυκλοφορίας στην Βεργίνα (Β΄ φάση)».

ΘΕΜΑ 15ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Αγροτική οδοποιία Ριζωμάτων».

ΘΕΜΑ 16ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας οδών πόλης και Δ.Ε.».

ΘΕΜΑ 17ο Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για «Δαπάνες διοδίων για τη μεταφορά απορριμμάτων σε Χ.Υ.Τ.Α. όμορου Δήμου» (Δεκεμβρίου 2019).

ΘΕΜΑ 18ο Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για «Μικροεπεκτάσεις δικτύου φωτισμού και μετατοπίσεις στύλων».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69