Logo

Βοργιαζίδης: "Πρόκληση για την κυβέρνηση οι αποζημιώσεις των πληγέντων από την θεομηνία" (βίντεο)

Σχόλια για τη νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές έκαναν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Μελιόπουλος. 

Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι ο δήμος Βέροιας περιμένει την συνδρομή των τοπικών βουλευτών αλλά και του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το καλό του τόπου. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες ζημιές από την θεομηνία τονίζοντας ότι οι καταστροφές σε κατοικίες, παραγωγές αλλά και φυτικό κεφάλαιο αποτελούν μια πρόκληση για την σημερινή κυβέρνηση, η οποία πρέπει να βρει τα κεφάλαια για την αποζημίωση των πληγέντων. 

meliopoulos 22 6

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μελιόπουλος επεσήμανε ότι η νέα κυβέρνηση πήρε την σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει την επίθεση στα λαϊκά στρώματα. "Η μόνη δυνατότητα του λαού είναι να μην δώσει πίστωση χρόνου αλλά να βάλει μπροστά τις διεκδικήσεις του" σχολίασε ο κ. Μελιόπουλος. Για τις πρόσφατες καταστροφές, σημείωσε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πάρει μέτρα στήριξης.

Δείτε στο βίντεο τις δυο τοποθετήσεις

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb