Logo

Βοργιαζίδης: "Μονόδρομος οι συνεργασίες" - Μαρκούλης: "Θα συμμετάσχουμε σε συνεργασίες πάνω σε προγραμματική βάση" (βίντεο)

Την πρόθεσή του να προχωρήσει στην δημιουργία συνεργασιών για την ομαλή λειτουργία του δήμου γνωστοποίησε στην συνεδρίαση πρώτου, μετά τις εκλογές, Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. "Είναι μονόδρομος οι συνεργασίες, Σε αυτή την λογική θα κινηθούμε για να παραχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον δήμο" σχολίασε ο κ. Βοργιαζίδης.

"Ο συγκερασμός προτάσεων και απόψεων θα οδηγήσει τον δήμο σε λύσεις. Πρέπει να γίνουν συνεργασίες" επεσήμανε ο Αντώνης Καγκελίδης. 

"Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών. Τα μηνύματα του Κλεισθένη είναι για ποιοτική σύγκλιση και όχι ποσοτική. Αν μιλάμε για συγκλίσεις πάνω σε προγραμματική βάση κι όχι συγκλίσεις πάνω σε ανταλλάγματα, θα συμμετάσχουμε σε αυτή την διαδικασία. Καλούμε τον δήμαρχο να ξεκινήσει νωρίτερα από τον Σεπτέμβρη αυτές τις διαδικασίες" τόνισε ο Αντώνης Μαρκούλης.

"Η συμμετοχή στο δημοτικό συμβούλιο ήταν ένα καλό σχολείο. Εύχομαι να ψηφίζονται θέματα για το καλό του τόπου" πρόσθεσε η Σοφία Ελευθεριάδου.

Δείτε το βίντεο

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb