Logo

Ο Αγγελίνας απαντά στον Δάσκαλο για το "κάτσε κάτω ρε κοπριά"

Επιστολή με την οποία απαντά στην χθεσινό επεισόδιο με τον κ. Δάσκαλο και την φράση του «κάτσε κάτω ρε κοπριά», έστειλε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Μάκης Αγγελίνας. Σε αυτήν αναφέρει:

«Σχετικά με την αισχρολογία την οποία απεστόμισε ο κ. Δάσκαλος στο πρόσωπό μου (σ.σ. «Κάτσε κάτω ρε κοπριά) έχω να πω τα εξής: Ο κ. Αγγελίνας που τον απεκάλεσες «κοπριά» πριν από ένα μήνα περίπου, οι δημότες του Δήμου Βέροιας τον εξέλεξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλος με την παράταξη του κ. Βοργιαζίδη. Τον κ. Δάσκαλο πριν από ένα μήνα περίπου το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε ποινή τεσσάρων χρόνων φυλάκισης με τριετή αναστολή σύμφωνα με τον τοπικό τύπο. Τώρα, το ποιος είναι «κοπριά» το αφήνω στις κρίση των δημοτών του δήμου Βέροιας.

Σχετικά με την φράση «κάτσε κάτω ρε κοπριά» ούτε όρθιος ήμουν ούτε το όνομά του ανέφερα στην ομιλία μου ούτε έχει σχέση η υπόθεση που αναφέρθηκε με το όνομά του αφού με την παρέλευση τριμήνου από κώλυμα (αργία) γίνεται η αντικατάσταση από άλλον πρόεδρο που θα ψηφιστεί και δεν ισχύει η αναπλήρωση πέραν του τριμήνου, σύμφωνα με το νόμο.

Μου προκάλεσε έκπληξη η στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που οφείλει να προστατεύσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όταν προσβάλονται από άτομα που παρεμβαίνουν χωρίς να μετέχουν στην διαδικασία.

Τέλος για ενημέρωση των δημοτών αναφέρω ότι το θέμα που έθεσα είναι εύλογο και βάσιμο νομικά και το έθεσα για την τήρηση της νομιμότητας και της εύρυθμης λειτουργίας της ΔΕΥΑΒ και δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με τον κ. Δάσκαλο παρά μόνο εφαρμογή της νομοθεσίας. Επιφυλάσσομαι για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μου».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb