tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Γ. Παπαγιάννη ο Αργύρης Φουκαλάς - Το βιογραφικό του

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ” του Γιάννη Παπαγιάννη είναι ο φαρμακοποιός Αργύρης Φουκαλάς. Μας συστήνεται μέσα από το παρακάτω βιογραφικό του:

«Γεννήθηκε στην Βέροια. Είναι παντρεμένος με την Τεοντόρα Ρογιάτσκα κι έχει 2 παιδιά. Από μικρός παρακολούθησε όλα τα επίπεδα των κατηχητικών σχολείων. Υπήρξε πρόσκοπος. Απεφοίτησε από το ΑΠΘ την Φαρμακευτική σχολή. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία. Από το 1980 διατηρεί φαρμακείο στη Βέροια.

Επί πολλά χρόνια ήταν στέλεχος της Ν.Δ., Νομαρχιακή, ΕΚΟ επιστημόνων. Αποχώρησε το 2012 όταν τα μνημόνια επιβλήθηκαν από ανίκανους πολιτικούς. Ήταν μέλος του Δ.Σ. της Γ.Ε.Βεροιας,

Υπηρέτησε το ΡΟΤΑΡΥ από την θέση του Γ.Γ. και του προέδρου. Είναι μέλος από το 1982 του Συνεταιρισμού φαρμακοποιών και μέλος του Δ.Σ. επί 9 χρόνια, ,Γ.Γ. επί 12ετια του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, πρώτος σε ψήφους όπως και στον συνεταιρισμό. 

Ήταν δυο φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον Δημήτρη Βλαχόπουλο και με τον Γιώργο Χιονίδη.

Συγκύρια καλή με έφερε κοντά με το Γιάννη Παπαγιάννη από τις προηγούμενες εκλογές. Η ανάγκη για μια αξιοπρεπή και αποτελεσματική επιτέλους ηγεσία στον Δήμο Βέροιας και αφουγκραζόμενος την επιθυμία των Βεροιέων αλλά και των κατοίκων των κοινοτήτων που ανήκουν στον Δήμο μας, με ώθησε να συστρατευθώ κι εγώ με τον Γιάννη Παπαγιάννη, νομικό, καθηγητή, εξέχων μέλος της κοινωνίας της περιοχής μας και όχι μονό.

Τα προβλήματα που συσσωρευτήκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις πολλά και έντονα και στην πόλη αλλά και ιδιαίτερα στις κοινότητες του δήμου μας.

Το γιοφύρι [όχι της Άρτας αλλά] των αδελφών Κούσιου με τα χρήματα έτοιμα να περιμένουν! και οι καταγγελίες ένθεν κακείθεν, το κυκλοφοριακό, που πριν χρόνια η διοικούσα παράταξη έκανε σημαία, αλλά δυστυχώς ούτε μια παρέμβαση δεν ήταν αποτελεσματική αντιθέτως χειροτέρεψαν τα πράγματα. Η ανάπλαση που κανένας δεν αντιλήφθη τον σκοπό και αίτια που έγινε άρον-άρον και κατέστρεψε και αποψίλωσε το μπαλκόνι της Μακεδονίας την Ελιά. Η Βεργίνα μια κοινότητα που έπρεπε να είναι στις πρώτες προτεραιότητες εγκαταλείφτηκε στην τύχη της και όπως μου είπε όταν την επισκέφτηκα ένας φίλος πολιτευόμενος σήμερα έπρεπε αεροδρόμιο [καθ’ υπερβολήν] να έχει, η Βεργίνα που μετά τον Παρθενώνα μαζί με τα αρχαία της Κρήτης θα έπρεπε να είναι στις πρώτες θέσεις επιλογής των 20 και πλέον εκατομμυρίων τουριστών που κατακλύζουν την χώρα μας.

Η Πρόνοια για τους ανήμπορους, η αξιοποίηση του Τριποτάμου, του Αλιάκμονα, το κολυμβητήριο [στα χαρτιά έμεινε],ο χώρος κάτω από την Ελιά και το θρυλικό ασανσέρ!!! Μια ευλογημένη περιοχή να σέρνεται στις παρυφές του Βερμίου ...

Και τελευταίο μα όχι ύστερο, η αποφασιστικότητα, η θέληση και οι πράξεις που δίνουν το στίγμα μας στα Εθνικά θέματα!!! Επιτέλους ας επιλέξουμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ άξιους, αποτελεσματικούς, έντιμους, επιτυχημένους στην δουλεία τους ηγέτες. Ας δώσουμε στην παράταξη ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ την δυνατότητα να δώσει πάλι την αίγλη και την θέση που πρέπει να έχει η πόλη και οι κοινότητες της στον χάρτη της ΕΛΛΑΔΑΣ μας».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69