Logo

Δήμος Βέροιας: Έναρξη προγράμματος συμβουλευτικής

Ο Δήμος Βέροιας-Αντιδημαρχία Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και εθελοντισμού, διαμέσου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού, λειτουργεί πρόγραμμα συμβουλευτικής, στελεχωμένο από ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό στο Δήμο για το προσεχές πεντάμηνο.

Οι παραπάνω επιστήμονες θα παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης.
Συγκεκριμένα, η ψυχολόγος θα παρέχει συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες. H συμβουλευτική υποστήριξη αφορά στην ανάλυση και αξιολόγηση των προβλημάτων των ωφελουμένων και στην παροχή πληροφόρησης και καθοδήγησης με σκοπό την επίλυσή τους.
Στην ψυχολόγο του Δήμου μπορούν να απευθύνονται όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις (π.χ. γονέας με παιδί, σύζυγοι) ή διαβιούν σε δυσλειτουργικές οικογένειες, καθώς και άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας που βιώνουν κοινωνικό αποκλεισμό και δυσκολίες ένταξης στον κοινωνικό τους περίγυρο και στο εργασιακό περιβάλλον.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2331065304 (Νιώπα Στέλλα).

Στην κοινωνικό λειτουργό μπορούν να απευθύνονται άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, ασφάλισης, ένταξης στον κοινωνικό τους περίγυρο και διασύνδεσης με φορείς και υπηρεσίες που δύναται να τους υποστηρίξουν.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2331350536 (Κουκουνασούλη Αλεξάνδρα).

\Οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται σε ένα περιβάλλον εχεμύθειας, σεβασμού της προσωπικότητας των εξυπηρετουμένων, σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας της συμβουλευτικής και της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Οι υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης παρέχονται δωρεάν σε όλους τους πολίτες κατόπιν ραντεβού.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb