tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

De Profundis (αντί απολογισμού)

tsiamitros ilias

Του Ηλία Τσιαμήτρου

Να προσπαθείς να φτιάξεις σχεδόν από το μηδέν. Να δώσεις σάρκα και οστά, πολιτική υπόσταση και λειτουργική επάρκεια, σε έναν εντελώς νέο θεσμό που έμοιαζε κανείς να μην τον θέλει ή έστω να γνωρίζει πως μπορεί να βοηθήσει την πόλη. Δύσκολη αρχή, αλλά μετά από δύο χρόνων προσπάθειες, το νερό είχε μάλλον μπει στο αυλάκι.

Σε αυτή την δύσκολη διετία, άξιοι συμπαραστάτες οι συνάδελφοι σύμβουλοι στην Δημοτική Κοινότητα Βέροιας. Τους ευχαριστώ θερμά! Πολλοί από αυτούς, θα βρίσκονται και πάλι στο μετερίζι των δημοτικών πραγμάτων, άλλοι από το ίδιο πόστο, άλλοι από διαφορετικό. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. Καλή επιτυχία εύχομαι επίσης και στην νέα Πρόεδρο του συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βεροίας, καθώς και σε όλους του νεοεκλεγέντες συμβούλους.

Θερμά θα ήθελα να ευχαριστήσω, την γραμματέα του συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βεροίας, κατά την δύσκολη αλλά και δημιουργική πρώτη διετία, την κα Αναστασία Μιζαντζίδου. Χωρίς αυτήν και τη ακούραστη και ανιδιοτελή της σύμπραξη, όλα θα ήταν πολύ δυσκολότερα. Ευχαριστώ ακόμη, την Δήμαρχο κα Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, επειδή ήταν πάντοτε «εκεί» όταν χρειάστηκε, ανθρώπινα, συναδελφικά, με διάθεση συνεργασίας, καταλλαγής και ευθύνης.

Όταν επιλέγεις να προσφέρεις στην πόλη σου μέσα από την ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση, πρέπει να είσαι έτοιμος για το καλύτερο και για το χειρότερο. Κυρίως πρέπει, ακόμη κι όταν νιώθεις πως δεν κατάφερες να προσφέρεις όσα νόμιζες ότι μπορούσες και όσα οι πολίτες που σε εμπιστεύτηκαν περίμεναν από εσένα, να μπορείς κοιτώντας τους στα μάτια να τους βεβαιώσεις, πως έκανες όλα όσα περνούσαν από το χέρι σου (δεδομένων των οικονομικών συγκυριών και των τοπικών πολιτικο-κοινωνικών διαπλοκών και ετερο-δεσμεύσεων), για να το καταφέρεις.

Η προσωρινή απομάκρυνση από τα δημοτικά πράγματα, λόγω αδήριτων υποχρεώσεων από άλλη θέση προσφοράς και ευθύνης, δεν σημαίνει με κανένα τρόπο πως έπαψε το ενδιαφέρον για την πολύ-αγαπημένη γενέθλια πόλη, την πόλη των παιδικών ονείρων, των σχολικών χρόνων, της επαγγελματικής και κοινωνικής ολοκλήρωσης. Η Βέροια, πόλη της καρδιάς, ήταν και θα είναι πάντα σημείο αναφοράς: Αφετηρία, επιστροφή και παντοτινή κατοικία. Εύχομαι η νέα Δημοτική Αρχή να τα καταφέρει καλύτερα από εμάς. Θα είμαστε εδώ, δίπλα τους θεατές, συμμέτοχοι, παραστάτες και αυστηροί κριτές αν χρειαστεί.

Ευχαριστώ τέλος όλους τους συναδέλφους και κυρίως τους συμπολίτες μας, που γνωριστήκαμε, συζητήσαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε, συνεργαστήκαμε ή διαχωρίσαμε τους δρόμους μας, αυτά τα (σκάρτα) τέσσερα χρόνια της πορείας μας στα κοινά της πόλης. Θέλω να επισημάνω για άλλη μια φορά, πως ευθύνη δεν φέρουν μονάχα αυτοί που εκλέγουμε. Ευθύνη φέρουμε πάντα και εμείς που τους εκλέγουμε. Κυρίως, όταν τους ξαναεκλέγουμε και τους ματα-ξαναεκλέγουμε ...

Με εκτίμηση
ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΑΜΗΤΡΟΣ

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βεροίας (2011-2014)
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βεροίας (2011-2012)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69