tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήλωση Σωτήρη Αβραμόπουλου

Από το 55ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Σωτήρης Αβραμόπουλος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», τόνισε:

«Καλημέρα και καλή ψήφο σε όλες και όλους. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει, ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, να πάρουν θέση, με τη σκέψη ότι τα πράγματα μπορούν και πρέπει να αλλάξουν προς το καλύτερο. Να γυρίσουν την πλάτη στη λογική των χαμηλών απαιτήσεων και του "μικρότερου κακού" που πάντα οδηγεί στο μεγαλύτερο. Να ενισχύσουν τη μόνη δύναμη πραγματικής αντίστασης και προοπτικής, για να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, η διεκδίκηση για όλα τα απαραίτητα έργα και υποδομές που λείπουν και από την Περιφέρεια μας και για να μπει πιο δυναμικά στο προσκήνιο ένας άλλος δρόμος ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο λαός μας, η νεολαία μας.»

Νωρίτερα, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μαζί με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου Θανάση Κοκονά, επισκέφθηκαν εκλογικά τμήματα στην περιοχή του Ευόσμου, προκειμένου να διαπιστώσουν πως προχωρά η εκλογική διαδικασία και αν εντοπίζονται προβλήματα.

Αυτή την ώρα, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος συνεχίζει τις επισκέψεις του στα εκλογικά κέντρα στην περιοχή της Τριανδρίας, της Τούμπας και της Καλαμαριάς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69