Logo

Επίσκεψη Απόστολου Τζιτζικώστα στο Δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας

Την πόλη της Αλεξάνδρειας, καθώς και περιοχές του ομώνυμου Δήμου της Ημαθίας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης στην Ημαθία, επισκέφτηκε αρχικά τη Μελίκη και στη συνέχεια τον Πρόδρομο, την Αγία Τριάδα, την Αγκαθιάκαι την πόλη της Αλεξάνδρειας.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» είχε συναντήσεις με κατοίκους της περιοχής, με καταστηματάρχες, εμπόρους, παραγωγούς και επαγγελματίες, με τους οποίους συζήτησε τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους. Ο κ. Τζιτζικώστας άκουσε τα αιτήματα των πολιτών και τις προτάσεις τους για να υλοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έργα, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και θα ενισχύσουν το εισόδημα, με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και με τη συγκράτηση του πληθυσμού και ειδικά των νέων στην περιοχή.

«Επισκέφτηκα τη Μελίκη και την Αλεξάνδρεια, όπως και μια σειρά από οικισμούς του Δήμου, που είναι από τους πλέον παραγωγικούς και αναπτυσσόμενους στην Κεντρική Μακεδονία. Η Περιφέρεια είναι παρούσα με το έργο της και στο Δήμο Αλεξάνδρειας. Διασφαλίσαμε ποιοτικό πόσιμο νερό στην πόλη της Αλεξάνδρειας με την ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης, ενώ υλοποιούμε ήδη τα έργα κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου, όπως και τα έργα σήμανσης και βελτίωσης των δρόμων, τόσο στη Μελίκη, όσο και στην Αλεξάνδρεια. Αρχίζουν παράλληλα οι εργασίες αποκατάστασης και σήμανσης στην επαρχιακή οδό Αλεξάνδρειας – Σχοινά, ενώ σημαντικό είναι και το κοινωνικό έργο που παρέχουμε υποστηρίζοντας το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, χρηματοδοτώντας τη δημιουργία Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά και εξασφαλίζοντας τη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας των ατόμων με αναπηρία. Επίσης, σχεδιάζουμε τη μετατροπή της Αλεξάνδρειας σε έναν ‘έξυπνο ψηφιακό Δήμο’, με τη χρήση υπηρεσιών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Δυναμώνουμε την Αλεξάνδρεια, δυναμώνουμε την Ημαθία, δυναμώνουμε τη Μακεδονία, με λόγια λίγα και έργα πολλά», τόνισε ο κ.Τζιτζικώστας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb