tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τιμή στις Μάνες όλου του κόσμου

Του Κώστα Καλαϊτζίδη

Ημέρα της Μητέρας σήμερα. Μια ημέρα αφιερωμένη τιμητικά στη γυναίκα που μας έφερε στη ζωή και μας πρόσφερε απλόχερα, στοργή, φροντίδα, αγάπη. Που μας μεγάλωσε με αρχές, μας πρόσεχε, μας συμβούλευε, μας υπερασπίζονταν αλλά και μας μάλωνε όταν έπρεπε, που μας στήριζε πάντα, στα απλά και στα δύσκολα. Που μας έμαθε να αγωνιζόμαστε, να προσπερνούμε τα λάθη και μας κράτησε ενωμένους ως οικογένεια. Ταυτόχρονα βεβαίως είναι και μια Ημέρα εξίσου αφιερωμένη στην κάθε μάνα-σύζυγο, σύντροφο, κόρη, που πρόσφεραν και προσφέρουν απλόχερα ζωή, αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη.

Όμως η Ημέρα της Μητέρας, δεν αντιπροσωπεύει μόνο όσο αισθάνεται ο καθένας για τη μητέρα, δεν είναι απλώς μια καθιερωμένη ημέρα για την αναγνώριση και εκτίμηση της μητρότητας. Η Γιορτή της Μητέρας πρέπει να εκφράζει το σεβασμό, την τιμή, την αναγνώριση που οφείλουμε στο πρόσωπό της κάθε μάνας, πέρα από την αυτονόητη υποχρέωση του καθένα μας. Ο σεβασμός και η τιμή στις μάνες όλου του κόσμου, με πράξεις και όχι στα λόγια, είναι στοιχείο του πολιτισμού μας, είναι υποχρέωση όλων και αποτελεί θεμέλιο της κοινωνίας μας. Είναι αρχή που πρέπει να υλοποιείται συνεχώς και όχι μόνο σαν υπενθύμιση σε μια επέτειο.

Χρόνια Πολλά, σεβασμός και τιμή στις μάνες όλου του κόσμου, αιώνια μνήμη για τις μάνες που έφυγαν, αφήνοντας πίσω μια παρακαταθήκη που εξακολουθεί να μας διδάσκει και να μας εμπνέει.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69