Logo

Τους Ημαθιώτες υποψηφίους του παρουσίασε στην Βέροια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου (βίντεο)

Τους υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους στην ενότητα Ημαθίας, παρουσίασε στην Βέροια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου. Στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας συμμετέχουν οι:

Χρήστος Κούτρας, γιατρός
Πόπη Παπαοικονόμου, γεωπόνος
Κατερίνα Καζελίδου, μεταλιολόγος
Γιώργιος Κόγιας, μηχανικός τοπογράφος
Γρηγόρης Γιοβανόπουλος, εκπαιδευτικός
Χρήστος Πριονίδης, πολιτικός μηχανικός
Αγάπη Μεντεσίδου, φυσικός
Φώτης Φωτιάδης, αρχιτέκτοντας

Στην τοποθέτησή του ο κ. Παπαστεργίου σημείωσε:

"Η πρώτη επίσημη εκτός Θεσσαλονίκης ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου έγινε στην Βέροια. Γι αυτό ξεκινάμε την παρουσίαση των υποψηφίων μας από την Βέροια. Στην Θεσσαλονίκη κάναμε μια αναλυτική διημερίδα. Επίσης κάναμε αναλυτικές συζητήσεις με πολίτες που είναι στον χώρο της παραγωγής και καταγράψαμε τα ζητήματα της Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, από τις εκλογές απουσιάζει ο παραταξιακός διάλογος. Την ευθύνη έχει ο κ. Τζιτζικώστας και οι συνεργάτες. Δεν έχει να δείξει έργο. Ας μας δείξουν ένα έργο που σχεδίασαν οι ίδιοι, το χρηματοδότησαν και το υλοποίησαν, σε οποιονδήποτε νομό της Περιφέρειας. Έχουμε ανυπαρξία έργου και σχεδιασμού. Ο βασικός τους στόχος δεν είναι η Περιφέρεια. Βλέπουν την Περιφέρεια ως σκαλοπάτι για την κεντρική πολιτική σκηνή. Είμαστε η Περιφέρεια με την μεγαλύτερη ανεργία, με την μεγαλύτερη μετανάστευση νέων και με τον φτωχότερο νομό (Σερρών). Όχι απλώς μένουμε στάσιμοι αλλά οπισθοχωρούμε. Καλώ τον κ. Τζιτζικώστα να αντικρούσει αυτά τα στοιχεία. Επίσης, μάθαμε ότι η ΕΡΤ ακύρωσε τα ντιμπέιτ με τους υποψήφιους περιφερειάρχης, επικαλούμενη το κόστος.

Οι υποψήφιοι μας έχουν θετικό αποτύπωμα όπου ασχολήθηκαν, νοιάζονται για τον τόπο τους, έχουν κρυστάλλινη διαδρομή, μακριά από το λάιφ στάιλ και δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής. Ο συνδυασμός θα κάνει την διαφορά και στην Ημαθία, στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο".

papasterg580papasterg580papasterg580papasterg580papasterg580

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb