tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρήστος Γιαννούλης: «Δουλεύουμε συλλογικά για μια δυναμική Περιφέρεια»

Για την απόφαση του να ασχοληθεί με το δευτεροβάθμιο οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και για τις σημαντικές ελλείψεις στην Περιφέρεια, μίλησε σε άρθρο του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, στον «Τύπο Θεσσαλονίκης». Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά», αναφέρθηκε στις ελλείψεις που εντόπισε στις Σέρρες, το  Κιλκίς, την Ημαθία, την Πέλλα, την Πιερία και την Χαλκιδική, συμπληρώνοντας: «αντικρίσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου εικόνα εγκατάλειψης, προχειρότητας και αδιαφάνειας. Διαπιστώσαμε σημαντικές ελλείψεις κεντρικού και συνολικού σχεδιασμού και παρεμβάσεις που έχουν εγκριθεί χωρίς όμως να έχουν υλοποιηθεί».

Αναφερόμενος στο όραμα του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Χρήστος Γιαννούλης, έγραψε ότι «Δουλεύουμε ήδη συλλογικά για μια Περιφέρεια που θα αποτελέσει δυναμικό παράγοντα οικονομικής συνεργασίας και ανάπτυξης στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή. Μια Περιφέρεια που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην τοπική αναπτυξιακή διαδικασία με κοινωνικό πρόσημο. Μια Περιφέρεια  που απέναντι στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό θα υψώνει τα τείχη μιας ισχυρής «ταυτότητας» η οποία δε κινδυνεύει από την επαφή με το διαφορετικό, αλλά μπορεί να συμπορευτεί μαζί του ειρηνικά» ενώ μίλησε και για τους Περιφερειακούς συμβούλους του, οι οποίοι τον τιμούν με την παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά». 

Κλείνοντας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τόνισε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κόντρα στον καιρό, κόντρα στις βεβαιότητες και κόντρα στα στοιχήματα λέγοντας. Ο Χρήστος Γιαννούληςέγραψε «αποφάσισα να μη φοβηθώ να πάω με την οικογένεια μου στο θέατρο επειδή μια ομάδα φανατικών θα διακόψει την πολιτιστική μου κουλτούρα. Να μην παίξω τζόκερ με τη ζωή μου αλλά να κερδίσω μια πραγματική μάχη για το μέλλον. Αποφάσισα να πιστέψω στην καλή πλευρά των ανθρώπων. Και ευτυχώς δεν είμαι μόνος!».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69