tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παπαστεργίου: "Στήνεται δίπολο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να γίνεται κουβέντα για την...ταμπακιέρα"

Από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Χρήστο Παπαστεργίου ανακοινώθηκαν τα εξής: "Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες έναν ιδιότυπο διάλογο-στημένο-μεταξύ των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια και τους δήμους προκειμένου να στήσουν δίπολα που θα τους ωφελήσουν εκλογικά ενισχύοντας μία στείρα συντηρητική αντιπαράθεση .Παίζουν και οι δύο με τα πατριωτικά αισθήματα των πολιτών της Μακεδονίας μας πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Παίζουν με το φαίνεσθαι και όχι με την ουσία,την παράθεση θέσεων,προτάσεων.

 

Καμμία συζήτηση για την ταμπακιέρα.Για την ανυπαρξία έργου και την έλλειψη προγραμματισμού για την προοπτική της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τι έκανε ο χάρτινος Μακεδονομάχος κ.Τζιτζικώστας τόσα χρόνια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής πέρα από καλοπληρωμένες φιέστες;

Τι έχει να μας πει ο κυβερνητικός υποψήφιος,μέχρι πρότινος "συνεταίρος" του κ.Καμμένου,άρα και του κ.Τζιτζικώστα για τα κυβερνητικά "μη πεπραγμένα".

Πλανώνται πλάνην οικτράν αν νομίζουν ότι οι πολίτες "τρώνε σανό".Οι πολίτες θέλουν λύσεις και απαντήσεις.Θέλουν πράξεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι περιφέρεια και κυβέρνηση χέρι-χέρι οδήγησαν σε οπισθοχώρηση την Κεντρική Μακεδονία.Την κατέστησαν πρωταθλήτρια στην ανεργία,την έριξαν δύο θέσεις πίσω ποσοστιαία στο ΑΕΠ σε σχέση με τις άλλες περιφέρειες της χώρας,δεν σχεδίασαν ,ούτε υλοποίησαν ένα νέο έργο για την βελτίωση των υποδομών.

Αντ'αυτού ο περιφερειάρχης στήνει φιέστες για να μας ενημερώσει ότι μοίρασε ,κάνοντας τον τροχονόμο των χρημάτων των ΤΕΒΑ,στους δήμους τα χρήματα του ευρωπαικού κοινωνικού ταμείου και αυτοί τα αξιοποίησαν σε χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.Μα δεν ντρέπεται;Ψηφοθηρία και στον πόνο;Την ανάγκη;Είναι φανερό ότι έμμεσα παραδέχεται το πισωγύρισμα,την φτωχοποίηση της ΠΚΜ υπό την διοίκησή του.

Τι έχουν να μας πουν π.χ.για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και την ολική απαξίωσή της που οδηγεί στο οριστικό κλείσιμό της;

Ποιές προτάσεις έχουν πέρα από τις γενικότητες και τις αοριστολογίες;

Δυστυχώς γι'αυτούς η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.

Αγαπώ τη Μακεδονία σημαίνει πράττω για τη Μακεδονία.Σχεδιάζω,οργανώνω και αγωνίζομαι για λύσεις για τα προβλήματα της Μακεδονίας.

Καλούμε όλους τους υποψηφίους σε οργανωμένο δημόσιο διάλογο για τα πραγματικά προβλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και τις προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.

Δημόσιο διάλογο για τις προτεραιότητες και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων όλων των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Είναι ώρα να προσδιορίσουμε μέσα από έναν σοβαρό διάλογο πως θα ξεπεράσουμε την κρίση και τα αποτελέσματά της και οι πολίτες ας μας κρίνουν.

Καλούμε τους θεσμικούς φορείς,επιμελητήρια και επιστημονικούς συλλόγους να πάρουν την πρωτοβουλία να καλέσουν και να οργανώσουν τον δημόσιο διάλογο για το σύνολο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ανά νομό.

Καλούμε τα ΜΜΕ δημόσια,δημοτικά και ιδιωτικά να συμμετέχουν.

Στο χέρι μας είναι να αφήσουμε πίσω την εποχή των μαυρογιαλούρων.

Με πράξεις όχι με λόγια του αέρα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69