tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκκληση του Δήμου Νάουσας για στήριξη στην 28χρονη Μαριάννα

Η κοινωνία της Νάουσας αποδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά ότι είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης των συνανθρώπων μας, που βρίσκονται σε ανάγκη. Στον δύσκολο αγώνα της 28χρονης  Μαριάννας και της οικογένειάς της, στον οποίο βρίσκεται σύσσωμο το κοινωνικό σύνολο, ο Δήμος Η.Π. Νάουσας στέκεται από την πλευρά του αρωγός όλης αυτής της προσπάθειας  στήριξης.

Καλούμε τους Δημότες και όλους τους φορείς του Δήμου Νάουσας που θέλουν να συνδράμουν οικονομικά, να προβούν σε κατάθεση χρηματικού ποσού, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό που έχει γνωστοποιηθεί από τους συγγενείς της 28χρονης και ειδικότερα:

Τράπεζα Πειραιώς, GR 53 0172 2440 0052 4402 1245 075

Bic: PIRBGRAA

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος της Η.Π. Νάουσας προχωρά άμεσα στην  καταβολή ποσού,  με σκοπό την βοήθεια στην κάλυψη των νοσηλίων της νεαρής κοπέλας, ενώ για όσους πολίτες δεν μπορούν να μεταβούν σε τράπεζα,  από τις 14 Ιουλίου δίνεται η δυνατότητα να μπορούν να καταθέτουν στα ταμεία του Δήμου, χρηματικό ποσό δωρεάς  που επιθυμούν, για την υποστήριξη της Μαριάννας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69