tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επισκέψιμα και πάλι για τους πολίτες από την Δευτέρα 18 Μαΐου το Άλσος Αγίου Νικολάου και τα πάρκα του Δήμου Νάουσας

Έτοιμοι να υποδεχτούν και πάλι τους Ναουσαίους δημότες είναι οι πανέμορφοι χώροι πρασίνου του Δήμου Νάουσας, όπως είναι το  Άλσος του Αγίου Νικολάου και τα πάρκα, καθώς έπειτα από εντολή του Δημάρχου Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα αίρονται από την Δευτέρα 18 Μαΐου  τα αναγκαστικά μέτρα κυκλοφορίας και χρήσης τους, που είχαν επιβληθεί  με στόχο την διασφάλιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορονοϊού.

Επισημαίνεται ότι η άρση των αναγκαστικών μέτρων κυκλοφορίας αφορά στο Άλσος του Αγίου Νικολάου και σε πάρκα του δήμου (Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, μικρά πάρκα σε γειτονιές της Νάουσας και των Τοπικών Κοινοτήτων κλπ) και προϋποθέτει την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών κανόνων και των μέτρων ασφαλείας.

Ο Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας επισημαίνει τα εξής: «Πλησιάζει η ημέρα που θα μπορούμε να χαρούμε ξανά τις ομορφιές του Άλσους του Αγίου Νικολάου και των πάρκων μας. Καλώ όλους τους δημότες να τηρήσουν τις απαιτούμενα μέτρα αυτοπροστασίας στους δημόσιους χώρους που αποφασίσαμε να είναι προσβάσιμοι και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα. Οφείλουμε ωστόσο να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε σύνεση, υπευθυνότητα και σεβασμό στους συμπολίτες μας, τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης για να μείνουμε ασφαλείς και να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69