tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με θέματα καθημερινότητας το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας (βίντεο)

Σε εορταστικούς ρυθμούς και χωρίς αντιπαραθέσεις συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας. Στις ερωτήσεις τους οι δημοτικοί σύμβουλοι έβαλαν διάφορα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της Νάουσας.

Στις απαντήσεις του ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας, είπε ότι θα αντιμετωπίσει με συμβάσεις το θέμα με τους ηλεκτρολόγους στον δήμο. Για το δίκτυο ύδρευσης και τα προβλήματά του τόνισε ότι αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της δημοτικής αρχής. Υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή δεν αφήνει κανένα αναπτυξιακό θέμα, παρακολουθεί το θέμα με την παραγωγή ενέργειας από το δίκτυο ύδρευσης και υπάρχουν σκέψεις για την αξιοποίηση των 3-5 Πηγαδιών και του Αγίου Νικολάου. 

Για την κατασκευή αγωγού που θα οδηγήσει τα λύματα του Νοσοκομείου στον βιολογικό, σημείωσε ότι είναι μεγάλο θέμα.

Στην συνεδρίαση, ενημέρωση για τις Χριστουγεννιάτικες και αποκριάτικες εκδηλώσεις έκανε η αντιδήμαρχος Δώρα Μπαλτατζίδου, η οποία μίλησε για μια ισόρροπη διεξαγωγή εκδηλώσεων σε Νάουσα και Δημοτικές Ενότητες ενώ για το κόστος σημείωσε ότι οι Χριστουγεννιάτικες κόστισαν 72.034 ευρώ και ο προϋπολογισμός των Αποκριάτικων 24.000 ευρώ (αλλά θα ξοδευτούν περίπου τα μισά).

Στην συζήτηση εκφράστηκαν έντονες ανησυχίες για την συνέχιση της χρηματοδότησης των ΚΔΑΠ ΜΕΑ.
Τέλος για την χρήση του κολυμβητηρίου, αποφασίστηκε η μείωση του αντιτίμου χρήσης των διαδρομών της κολυμβητικής δεξαμενής από 450 ευρώ/διαδρομή/μήνα, όπως είχε καθοριστεί σε 50 ευρώ/διαδρομή/μήνα.

Τέλος, ο δήμαρχος έκανε γνωστό ότι έφθασαν στον δήμο οι εκκαθαρίσεις των δημοτικών επιχειρήσεων που βρίσκονταν υπό εκκαθάριση. Οι εκκαθαρίσεις εστάλησαν στις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου και σε επόμενη συνεδρίαση θα κληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την σύντομη προ ημερησίας συζήτηση

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69