Logo

Επιστολή Παυλίδη σε Καρανικόλα για την αποχέτευση του κάμπου

Επιστολή στον δήμαρχο Νάουσα, έστειλε ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιορδάνης Παυλίδης ζητώντας του να αναλάβει πρωτοβουλία για να προχωρήσει το έργο της αποχέτευσης στα χωριά του κάμπου της Νάουσας. Αναλυτικά αναφέρει:

"Κύριε Δήμαρχε θεωρώ καθήκον και υποχρέωση απέναντι στους δημότες να σας επισημάνω ότι μετά από 5 χρόνια αδράνειας και αδιαφορίας, για το μοναδικό έργο των κοινοτήτων αυτό της αποχέτευσης του κάμπου, ότι παραμένει ξεχασμένο χωρίς κανένα ενδιαφέρον και από την δική σας δημοτική αρχή.

Τέτοιες συμπεριφορές δημιουργούν εύλογες ανησυχίες και προβληματισμούς για την πορεία του δήμου μας και για αυτό που ονομάζουμε ισόρροπη ανάπτυξη. Για αυτό σας προτείνω το συντομότερο δυνατό να γίνει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα : Ενημέρωση και συζήτηση για το αποχετευτικό με την συμμετοχή και των κοινοτικών συμβουλίων αυτών που εμπλέκονται με το δικαίωμα της τοποθέτησης πάνω στο θέμα.

Καλείστε να μας ενημερώσετε για τους λόγους και τις αιτίες που το έργο χρόνια τώρα παραμένει ξεχασμένο και τι προτίθεστε να κάνετε σαν νέα δημοτική αρχή, ώστε να τελειώσει και να τεθεί σε λειτουργία.

Γνωρίζω ότι υπάρχει απόφαση από την προηγούμενη δημοτική αρχή για την συνέχιση του έργου με τίτλο «Εξωτερικοί αποχευτετικοί αγωγοί μήκος 18, 2 χλμ. Και προϋπολογισμού 6, 8 εκ. ευρώ» . Η απόφαση αυτή δημοπρατήθηκε ανατέθηκε και υπογράφηκε με την εταιρία ACTION ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. με την υποχρέωση της να το παραδώσει στην Άνοιξη του 2020. Δυστυχώς διαπιστώνω ότι ως και σήμερα το έργο δεν έχει ξεκινήσει. Παρόλες τις δυσάρεστες εξελίξεις έρχεται τώρα και η ΔΕΥΑΝ και μας καλεί να πληρώσουμε 245 ευρώ το αργότερο έως τις 6 Δεκεμβρίου του 2019 για την αξία σύνδεσης αποχέτευσης. Θεωρώ ότι τέτοιες ενέργειες είναι άδικες, απαράδεκτες και προκλητικές και το θέμα θα πρέπει άμεσα να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο και να παρθούν αποφάσεις".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb