tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παραχωρείται στον δήμο Νάουσας το κτίριο Ματθαίου

Μία σημαντική εξέλιξη για την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης, το τουριστικό προϊόν και την αναπτυξιακή της προοπτική έρχεται να προστεθεί μετά τις ενέργειες για την ένταξη του εθίμου Γενίτσαροι και Μπούλες στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά.

Ένα αίτημα πολλών ετών γίνεται πραγματικότητα καθώς, μετά από συνεργασία του Υφυπουργού Άγγελου Τόλκα με την Υπουργό Πολιτισμού κα Ζορμπά, επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες και αποφασίσθηκε από το αρμόδιο Συμβούλιο η παραχώρηση του εμβληματικού κτιρίου Ματθαίου από το Υπουργείο Πολιτισμού στον Δήμο Νάουσας. Το κτίριο Ματθαίου είναι ιστορικής σημασίας κτίριο που είχε διπλή λειτουργία ως κατοικία αλλά και ως μύλος ενώ έχει χαρακτηριστεί ως έργο τέχνης.

Το συγκεκριμένο αίτημα είχε τεθεί ως προτεραιότητα από τον Δήμαρχο Νάουσας προς τον κο Τόλκα σε πρόσφατη συνεργασία τους.

Ο Υφυπουργός δήλωσε : «Με αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και συγκεκριμένους στόχους γνωρίζουμε πώς να στηρίξουμε τον τόπο μας και συμβάλλουμε στην επίλυση θεμάτων για το συνολικό καλό. Κοιτώντας το μέλλον, την πρόοδο και την επόμενη ημέρα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για την άμεση ανταπόκριση. Μετά από αυτό ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση του κτιρίου Ματθαίου από τον Δήμο καθώς η κυβέρνηση έχει διαθέσει ήδη και τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69