Logo

Επτά Ρώσοι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τη Νάουσα

Επίσκεψη επτά Ρώσων δημοσιογράφων στη Νάουσα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, σε μία ακόμη πράξη εφαρμογής του Μνημονίου Συνεργασίας του Δήμου Νάουσας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Οι δημοσιογράφοι είναι συνεργάτες μεγάλων μέσων ενημέρωσης της Ρώσικης Ομοσπονδίας. Προσκλήθηκαν στη χώρα μας από την TIF Helexpo του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε ένα ταξίδι εξοικείωσης, με την ευκαιρία της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016.

Στη Νάουσα οι επτά δημοσιογράφοι είχαν συνεργασία με τον Δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη στον χώρο της Σχολής Αριστοτέλους, όπου τους έγινε ενημέρωση για την ιστορία της πόλης και της περιοχής, καθώς και την παραγωγική δυναμική του Δήμου. Στη συνέχεια, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Μάντσιου και του αρχαιολόγου Αλέξη Χατζηιωαννίδη, ξεναγήθηκαν σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία του Δήμου, τον χώρο θυσίας, τον Άγιο Νικόλαο και το κέντρο της πόλης.

Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την έλευση στη Νάουσα και τα όσα αντίκρισαν και γεύτηκαν, δεσμευόμενοι να αποτυπώσουν τις εξαιρετικές εντυπώσεις τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπου εργάζονται.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb