tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: "Πιάστηκαν με τα voucher στην πλάτη"

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "ΕΤΣΙ πιάστηκαν με τα voucher στην πλάτη. Συναλλαγές εκατομμυρίων στην Αλεξάνδρεια. ΦΙΑΣΚΟ ΟΛΚΗΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ το voucher.

Όμως τί προηγήθηκε;

Η κυβέρνηση επέλεξε να στηρίξει τους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες της χώρας μας μέσω της τηλεκατάρτισης ΕΝΩ είχε την δυνατότητα να το κάνει ΑΜΕΣΑ μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Αυτό προκύπτει και από τις οδηγίες της Κομισιόν για τα ευρωπαϊκά προγράμματα με αφορμή τον Κορωνοιο.

Ο σκοπός τους δεν ήταν να πάρουν τα 600 ως ενίσχυση οι επιστήμονες της χώρας, αλλά να μοιραστούν χρήματα σε 7 εταιρίες που διαθέτουν σύστημα τηλεκατάρτισης.

Μέσα σε λίγες ώρες και με προσχηματικό τρόπο η Κυβέρνηση των αρίστων επέλεξε λοιπόν 7 εταιρίες που διαθέτουν πλατφόρμες τηλεκατάρτισης οι οποίες ήταν ΗΔΗ έτοιμες να προσφέρουν προγράμματα κατάρτισης των επιστημόνων. Φυσικά αφορούσαν προγράμματα που είχαν συνταχθεί άλλον χρόνο, για άλλες ανάγκες, για άλλο κοινό, με άλλες απαιτήσεις. Και φυσικά αποδείχθηκαν αμφίβολης ποιότητας.

 Οι ιδιοκτήτες των εταιριών είναι παιδιά και πολιτικοί υποστηρικτές της ΝΔ με μακρύ παρελθόν και ιστορία. Έτρεξαν με όλες τις δυνάμεις τους για να βγουν οι εκλεκτοί τους, έκαναν ακόμη και τραπέζια για να ευχαριστήσουν τους υπουργούς, προσβλέποντας πάντα στο δημόσιο κορβανά.

Μεγάλο παράδειγμα στην περιοχή της Αλεξάνδρειας ο πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ, Νίκος Τάκης, ο οποίος διοργάνωσε γλέντι (Σάββατο 13 ιουλίου 2019) για να ευχαριστήσει τους φίλους, εθελοντές και υποστηρικτές του υφυπουργού Οικονομικών Βεσυρόπουλου Απόστολου, παρουσία του ιδίου, του αντιπεριφερειάρχη Κ. ΚαλαΪτζίδη και του δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη. Θα πει κάποιος και τι έγινε, ήθελε και το έκανε. Όμως από εδώ ξεκινά μια ωραία ιστορία, βγαλμένη από τα παλιά.

Ποιος είναι ο Νίκος Τάκης; Εκτός από Πρόεδρος της ΝΔ στην Αλεξάνδρεια και κολλητός του Υφυπουργού Οικονομικών, είναι ιδιοκτήτης της μίας, από τις 7 πλατφόρμες τηλεκατάρτισης (η πλατφόρμα voucher.freestudies) των επιστημόνων.

Σήμερα καταλαβαίνουμε τί εννοούσε σε εκείνο το τραπέζι ο Νίκος Τάκης όταν έλεγε: ``…δείχνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξαναφέρνει στη χώρα την αξιοκρατία, φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις αξίες , δίνει σ΄όλους εμάς (πιστεύω έχουμε ιδανικά και αξίες) ένα βήμα να λέμε στα παιδιά μας, κοιτάξτε να δείτε, ότι εάν είσαι εργατικός, εάν αγαπάς την οικογένεια, τον συνάνθρωπο, αν αγαπάς τα κοινά, αν κουραστείς στη ζωή σου, θα πετύχεις,,,΄΄.

Μάλιστα είχαν τέτοια αίσθηση δύναμης και υπεροχής τότε που μοιράζανε με αλαζονεία σε τοπικά σάιτ τα βίντεο της παραπάνω βραδιάς από όπου και το απόσπασμα.

Σήμερα έχουν τέτοια αίσθηση ενοχής που έσπευσαν να εξαφανίσουν το σχετικό βίντεο από τα τοπικά σάιτ. Για κακή τους τύχη κυκλοφορούν σε πανελλήνια εμβέλεια από όσους πρόλαβαν να το σώσουν.

Σήμερα έχουν τέτοια αίσθηση ενοχής που πήραν πίσω κακήν κακώς, μετά την κατακραυγή της κοινωνίας και την πίεση του ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα.

Μετά από μια δεκαετή κρίση και μέσα στη σημερινή υγειονομική κρίση η ΝΔ αποδεικνύει ότι θα κάνει αυτό που γνωρίζει καλά. Ξεζουμίζει το κρατικό χρήμα υπέρ των δικών της παιδιών, εις βάρος της κοινωνίας, των επιστημόνων, της υγειονομικής κρίσης, της οικονομίας. Ξεκοκαλίζουν τα 37 δις πλεόνασμα που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας.

Με αυτές τις πράξεις της αρπακτής, έφεραν την χώρα στην χρεοκοπία και εκεί την οδηγούν και σήμερα. Οι μάσκες έπεσαν. Η απάτη των voucher αποκαλύφθηκε: η κυβέρνηση χρησιμοποίησε τους επιστήμονες σαν "πλυντήριο" για να χαρίσει χρήματα στα κομματικά της golden boys, να ξανασυγκεντρώσει τον πλούτο στους ΑΡΙΣΤΟΥΣ θεωρώντας όλον τον λαό απλά ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ που κάθονται σπίτι τους σε καραντίνα.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κύριοι της ΝΔ. Ευτυχώς πιαστήκατε επ’ αυτοφώρω.

Καλούμε τα τοπικά στελέχη της ΝΔ να διαχωρίσουν τη θέση τους από την λογική της αρπαχτής που έχει γίνει κανόνας στη ΝΔ Ημαθίας.

Καλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν έχει ίχνος ευθιξίας, να απομακρύνει τον υπουργό Γιάννη Βούρτση.  

Καλούμε όλους τους Ημαθιώτες να ξαναδιεκδικήσουμε μαζί τη συμμετοχή όλων και όχι μόνο των δήθεν άριστων στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69